Liteon IHBS112 2 no flashing :-(

vbimport

#1

Hello,

i have an Problem. The Liteon IHBS 112 2 won’t burn BluRay Media. So i will downgrade or Crossflash it to an plextor 950. But no option is possible. Can i downgrade the Drive ? DVD Media burn it good. Please leme know when you have an answer :slight_smile:

edit

Now the LED blinks :frowning: aaaarrrgghhh what can i do ?

Greetz

Speedy


#2

So, the blinking LED is out, but the Drive gives me no Information from an inserted Media in ImagBurn. I think this ones is dead. Or can i flash it with a further firmware ? Please help me

Greetz

Speedy


#3

Is the drive shown on the bios? If yes try the convert option in EEPROM utility.


#4

Thx for fast Reply.

The Drive is shown in Bios and Win 7 X64. When i push the Convert Button the Message " Sorry but this drive cannot be converted at this time " But when i inser am Media this will not actually. I need a firmware to flash or a crossflash to a Plextor 950. Actually Firmware CL0K on the Drive.

Greetz

Speedy


#5

The link that i posted earlier had both as far as i remember.


#6

Yes, the link above has the 2 Firmwares. But the Drive is not able to able to flash with this 2 ones. Or what must i do with it ?


#7

[QUOTE=Speedyin2003;2607078]Yes, the link above has the 2 Firmwares. But the Drive is not able to able to flash with this 2 ones. Or what must i do with it ?[/QUOTE]

Theoretically you need the two files to crossflash your drive, but since i havent tried it i can give more info.
I would suggest to ask in this thread, maybe you get more answers there.


#8

Can you flash the Drive with the official firmwares? Please also [B]DO NOT[/B] restore the EEPROM from the link at #3 because each EEPROM has unique calibration data.


#9

Thx for reply @2601

I can flash the latest one CL0K on it, but its nothing different. For a few days i restore the Eprom with EpromUtility. The Drive displays no Media on the Win7 X64, but a Media is already insert. Any Ideas ?

Greetz

Speedy