Libertysurf betaalt twee avonden de telefoontikken

Libertysurf betaalt twee avonden de telefoontikken

Geplaatst op: 08 mei 2000, 23:10uur

Internetaanbieder Libertysurf stunt en geeft iedereen volledig gratis nettoegang. Aanstaande woensdag- en donderdagavond betaalt Libertysurf de telefoontikken.

De actie is ontworpen om gebruikers te werven. Deelname kan alleen als de speciale software van Libertysurf wordt gedownload en een account wordt aangemaakt. Vervolgens kan op 10 en 11 mei van 20.00 uur tot 08.00 uur – de daluren - volledig gratis worden gesurft.

Helemaal origineel is de actie niet. Libertysurf kopieert concurrent QuickOnline die drie weken geleden op dezelfde wijze stuntte. Dat ging toen echter mis, door technische storingen was er geen verbinding met internet. Een dag later werd de actie volgens een woordvoerder wel met succes herhaald. Libertysurf zegt het beter te kunnen.

“We hebben extra capaciteit ingekocht en het afgelopen weekeinde hebben een aantal klanten de dienst al getest”, zegt Libertysurf-directeur Tim Selman. “Niemand kreeg een ingesprektoon en de verbindingen waren snel.”

Libertysurf is sinds april actief in Nederland. Toen werd de Nederlandse afdeling van het in maart opgekochte X-Stream omgedoopt tot Libertysurf Nederland. Gebruikers krijgen met enige regelmaat de mogelijkheid tikkenloos te surfen. In een e-mailtje wordt aangegeven wanneer dat mogelijk is. De internetaanbieder behoort tot een Franse beursgenoteerde onderneming.

toch even maar proberen je kan nooit weten

grt @mil@

Ach, weer een aanbieder van gratis internet…hoeveel zijn er wel niet intussen?

Zonder telefoontikken zijn er nu:
Superweb (redelijke snelheid, probleem met inloggen)
VobisNET Goede snelheid en snel inloggen, maar alleen bij aankoop van Vobis Highscreen PC)

En dan natuurlijk alle aanbieders die hun geld voor een groot deel halen uit de kickback van KPN (de telefoontikken waar de ‘gratis’ aanbieders zo op uit zijn).

Da_Taxman

dan nog de nieuwe van lycos.

iets met communi.nl ofzow

Maar weer profiteren dan! Mag wel als je altijd die telefoonkosten moet dokken!

ja maar superweb kost toch nog geld 35 per maand

en vobisnet ook

dit kost niks moet je het maar even goed doorlezen
en naar
http://www.libertysurf.nl/

gaan

grt @mil@

close deze topic in Dutch: general chat (crossposting, jouw favoriet RNG )

Comundo is de Lycos internetprovider.
Een leuk lijstje van ‘gratis’ aanbieders (vul maar aan zou ik zeggen):

Nederland:
<UL TYPE=SQUARE>
<LI> www.12move.nl
<LI> www.Concepts.nl
<LI> www.comundo.nl/
<LI> www.eTrade.nl
<LI> www.freeonline.nl
<LI> www.FreeAccess.nl
<LI> www.Freeler.nl
<LI> www.HetNet.nl
<LI> www.MyWeb.nl
<LI> www.NOKNOK.nl
<LI> www.Scarlet.nl
<LI> www.Sharknet.nl
<LI> www.Solcon.nl
<LI> www.Talkline.nl
<LI> www.TMFWEB.nl
<LI> www.Uni-One.nl
<LI> www.UwNet.nl
<LI> www.Vinden.nl
<LI> www.Wanadoo.nl
<LI> www.WISH.nl
<LI> www.WorldOnline.nl
<LI> www.ZeelandNet.nl
<LI> www.Zonnet.nl
</UL>

België (heb ik geen flauw idee van):

Da_Taxman

belgie
http://www.freeworld.be/ http://www.belgacom.net/

nederland
http://www.raket.nl/ http://www.getxs.nl/ http://www.quickonline.nl/main.asp?lang=NL

grt @mil@

Ja ha ha ha, Die libertysurf! Had ik me voor de gein bij aangemeld. Vorige week woensdag en donderdag kon ik dan 's avonds en 's nachts gratis er op. Wat denk je: lijn bezet! Helemaal niet doorgekomen. Leuke grap, dat “gratis” internetten.

Gratis Internet, my ass!

Waar ik woon hebben we nog niet eens kabel en moet ik nog steeds inbellen met zo’n kutmodem. Op zich niet zo erg, als de service van de provider dan maar goed is, maar dit is bij mij nog niet een keer het geval geweest.

ik zit momenteel bij Wanadoo, die vorig jaar september hebben toegezegd dat er kabal zou komen in mijn woonplaats medio 2000. Vandaag kreeg ik een mail van ze met de mededeling dat er de komende 12 maanden nog geen kabel zal komen, vieze oplichters!

Dan hebben we nog Quickonline, waar ik mijn homepage had ondergebracht die gisteren voor de tweede keer geblokkeerd is Zoals ik al zei moet ik gebruik maken van een standaard modem en dan is het dus héél irritant als je elke twee maanden je hele pagina opnieuw kan uploaden. Die pagina van miuj is rond de 20MB groot, dus kan je nagaan hoeveel tijd en geld daarin gaat zitten als je een 5kb/s verbinding het met ftp!!!

Die gratis providers kunnen wat mij betreft dus m’n reet kussen.

Ps. Ja ik ben goed kwaad.

Liberty Surf de zo veelste gratis provider.
Ik heb er een keer mee ingebeld en dat doe ik dus nooit meer want je krijgt zon super groote irritante balk bovenin je beeld. Oja en met liberty surf krijg je ook mailtjes van hun waarin staat waneer jij gratis kan internetten. Daar heb ik dus ook al geen hol aan want mijn mail adres bij hun geeft de enen error na de andre.