Libertysurf betaalt twee avonden de telefoontikken

Libertysurf betaalt twee avonden de telefoontikken

Geplaatst op: 08 mei 2000, 23:10uur

Internetaanbieder Libertysurf stunt en geeft iedereen volledig gratis nettoegang. Aanstaande woensdag- en donderdagavond betaalt Libertysurf de telefoontikken.
http://www.libertysurf.nl/

De actie is ontworpen om gebruikers te werven. Deelname kan alleen als de speciale software van Libertysurf wordt gedownload en een account wordt aangemaakt. Vervolgens kan op 10 en 11 mei van 20.00 uur tot 08.00 uur – de daluren - volledig gratis worden gesurft.

Helemaal origineel is de actie niet. Libertysurf kopieert concurrent QuickOnline die drie weken geleden op dezelfde wijze stuntte. Dat ging toen echter mis, door technische storingen was er geen verbinding met internet. Een dag later werd de actie volgens een woordvoerder wel met succes herhaald. Libertysurf zegt het beter te kunnen.

“We hebben extra capaciteit ingekocht en het afgelopen weekeinde hebben een aantal klanten de dienst al getest”, zegt Libertysurf-directeur Tim Selman. “Niemand kreeg een ingesprektoon en de verbindingen waren snel.”

Libertysurf is sinds april actief in Nederland. Toen werd de Nederlandse afdeling van het in maart opgekochte X-Stream omgedoopt tot Libertysurf Nederland. Gebruikers krijgen met enige regelmaat de mogelijkheid tikkenloos te surfen. In een e-mailtje wordt aangegeven wanneer dat mogelijk is. De internetaanbieder behoort tot een Franse beursgenoteerde onderneming.

toch even maar proberen je kan nooit weten

grt @mil@

hier ook al weer…op serious questions ook al…waar moet ik nu antwoorden?

Ik denk dat er 1 soliciteert naar een ban

stop crossposting!
kan dan wel kabel hebben maar haat et om dingen 2 keer te lezen.

dank u