Lesbo's helpen Sandy aan BB-zege

Uitgegeven: 2-1-2002 11:40
Laatst gewijzigd: 2-1-2002 14:22

AMSTERDAM - Sandy Boots, de winnares van Big Brother The Battle, heeft haar overwinning deels te danken aan ‘7152’, een groep voor lesbische en biseksuele vrouwen. Dit meldt de Telegraaf woensdag.

Honderden lesbiennes van de afdeling Noord-Holland zijn zondagavond onafgebroken aan het bellen geslagen om te zorgen dat Sandy Big Brother zou winnen. De 22-jarige Hoogwoudse won de finale uiiteindelijk nipt: ze kreeg 40,3 procent van de stemmen tegen 38,9 procent voor medebewoonster Daniëlle en verliet na 114 dagen 675.000 gulden rijker het BB- huis.

De niet-hetero’s doen het overigens goed in de reality-programma’s. Zo won de biseksuele Bianca Hagenbeek de vorige editie van Big Brother, schreef de homoseksuele Hans de tweede editie van De Bus op zijn naam en heeft nu ‘knalpot’ Sandy, zoals ze zichzelf gekscherend noemt, Big Brother The Battle winnend afgesloten.

============
Zoals Youp van 't hek ooit eens zei :

" We zetten 5 homo’s in een huis , waarvan er 1 aids heeft en wij weten welke ! " Niet doen joh !!" En dat noemen we dat GayWatch ! "

Niks op tegen hoor , maar het lijkt wel een trend :slight_smile:

Hihiihi vertelde dit aan mijn girl… werd ze kwaad :slight_smile:

(tja BB fan in hart en ziel, erg he?)

Welcome to tha world of lesbo Power.