Kernoorlog?

Pakistan is aan zijn grens met India druk in de weer met voorbereidingen voor het transport van nucleaire wapens uit depots naar de grensstreek. Een eerste nucleaire aanval vanuit Pakistan kan nog voor het einde van de week plaatsvinden. Dit schrijft maandag de Washington Times, steunend op bronnen bij de Amerikaanse geheime diensten.
Ook India maakt zich op om korte-afstandsraketten in te zetten op de Pakistaanse hoofdstad Islamabad, bericht de krant. Het land stuurde al duizenden soldaten naar de Pakistaanse grens. Volgens de Washington Times zou India een eerste lancering al donderdag of vrijdag kunnen uitvoeren.
Nog volgens de krant brengt ook Pakistan duizenden soldaten op de been en worden honderden tanks en pantservoertuigen naar de noordelijke landgrens gebracht.
Islamabad gaf zondag nog nieuwe samenwerkingswaarborgen met de arrestatie van de moslimmilitanten die verdacht worden van betrokkenheid bij de dodelijke aanslag op het Indiase parlement. Onder de gearresteerden bevindt zich onder meer de leider van de islamitische organisatie Lashkar-e-Taiba. Delhi meent dat de aanhouding van deze leider “een stap vooruit” is om de spanning tussen de twee landen weg te nemen.

:Z :Z ONGELOOFELIJK :Z :Z

als ze het maar uit hun hoofd laten!

maarja als ze zo stop mij, dan is dat gebied waar ze om vechten onbruikbaar dus hebben ze alsnog verloren…

dit is echt niet leuk meer!