Kan gebrande CD-rom niet afspelen

ik heb vandaag de trial van cloneCD gedownload. Toen heb ik een kopie van het spel : The Sims 2 : Gaan het maken gemaakt. (dit spel heb ik gewoon in de winkel gekocht) Maar elke keer als ik het kopietje in de computer doe krijg ik de melding : Controleer of de disc van De Sims 2 Gaan het Maken in de cd-/-dvd-romspeler is geplaast. Verwijder de disc van de sims 2 gaan het maken en plaats hem opnieuw. Kies daarna OK en start de applicatie.

en dat krijg ik steeds als ik hem erin doe… Weet iemand wat ik moet doen zodat de kopie het wel doet?

Hai en welkom hier namens mij

Ff vraagje aan jou… Waarom wil je een kopie laten draaien als je het origineel hebt???

mzzl Dúnedain

[QUOTE=Dunedain;1967845]Hai en welkom hier namens mij

Ff vraagje aan jou… Waarom wil je een kopie laten draaien als je het origineel hebt???

mzzl Dúnedain[/QUOTE]

Met de prijzen van tegenwoordig zou ik ook liever het origineel in de kast houden…

Ow ik begrijp dat aan de ene kant wel want ik ben al aan mijn 3de Monsters & Co dvd toe. Ik ben er wel wat mee bezig geweest maar nog niet echt actief om een progje te vinden dat de Disney dvd kan kopiëren met beveiliging en al. Zodat ik die kan gebruiken ipv de originele. Maar aan de andere kant heb ik met een spelletje zoiets van: waarom zou je? Hoeveel lijd een spelletje (dvd/cd) dat waarschijnlijk (in dit geval) door een volwassene gebruikt wordt ten opzichte van een DVD die iedere dag wel één keer wordt bekeken? Minimaal…! En in de kinderkast staat… :doh:.

Maar ff terug ontopic… lukt het mss wel om een image te maken en met een gratis tool als Deamon het zo te laten werken? Of krijg je dan hetzelfde probleem als met de kopie?

mzzl Dúnedain