Jupiler

Vermits dit toch het general chat is:

Ik zat gisteren op mijn kamer aan mijn bureau met mijn potlood te spelen. Neerslachtig keek ik naar al dat werk dat ik nog voor mijn examens moest doen. Een gevoel dat ik niet kan beschrijven deed me plotseling beseffen dat ik niet alleen op de kamer was. Ik keek op en zag haar staan: naakt!! Ze stond kaarsrecht, onbeweeglijk en met een houding die enerzijs bedeesd en verlegen aandeed, maar anderzijds brutaal en uitdagend was. Het was alsof ze met haar houding wilde zeggen: “Nou, komt er nog wat van of durf je niet? Ik weet best wat je wil en je kunt de verleiding toch niet weerstaan.” En ze had gelijk, ik wilde wel en waarom ook niet? Met haar was het elke keer weer een genot. Maar ja, mijn werk… Dus probeerde ik haar te negeren. Toch dwaalden mijn ogen steeds af naar haar gebruinde lichaam. Mijn bureaulamp deed haar vochtige huid glanzen en liet haar rondingen nog beter uitkomen. Wat is ze toch mooi, dacht ik bij mezelf. Wat me ervan weerhoudt haar lichaam perfect noemen, is het feit dat ze een beugel raagt. En toch is het juist die beugel die haar zo bijzonder maakt. Ik voel mijn slapen in mijn hoofd bonken. Nogmaals keek ik naar haar goddelijke gestalte. zoals ze daar stond… Ik slikte en liep op haar toe. Het gegons verdween, mijn gevoel had het wederom van mijn verstand gewonnen. Ik kwam rustig naderbij en keek in haar glasharde ogen. Ik legde mijn hand op haar taille en trok haar langzaam naar me toe, haar huid voelde enigzins koud en vochtig aan.
De vingertoppen van mijn rechterhand streelden teder haar huid. Mijn ademhaling werd sneller. Mijn linkerhand die ik om haar taille geslagen had, verschoof ik nu naar haar hals, onderweg iedere oneffenheid aftastend. Een krachtige beweging kon haar ineens zo in vervoering brengen dat ze in een keer tot haar climax kwam.
Mijn handen gleden naar haar mond toe, met beide anden duwde ik haar beugelstangen naar achteren en verwijderde de beugel. Met een zucht van verlichting opende ze haar mond. Mijn tong gleed over haar lippen, drong bij haar even binnen, om even snel weer terug te trekken. Ik verplaatste mijn hand weer naar haar taille en terwijl mijn mond de hare bleef omsluiten, tilde ik haar hoger op. Hoger en hoger tot het koele nat uit haar mond stroomde.

En wéér besefte ik dat Jupiler het beste bier is…

grtzz
poorhaas

Lekker he? Krijg er gewon dorst van!! :smiley:

hihhi nice topic poorhaas
:slight_smile:

Hij is wel kick ja…
Kende hem al wel

Greetz
Mess