Jacht op haren prins Harry

Overgenomen uit het ED:

Jacht op haren prins Harry
Maandag 16 december, LONDEN - Het Britse koninklijk huis is bang dat er een complot is gesmeed om haren van prins Harry in handen te krijgen om zodoende via zijn dna te achterhalen wie zijn echte vader is. Scotland Yard is ingeschakeld, meldt de Britse krant The Sunday Times.

Al geruime tijd gaan geruchten dat niet prins Charles, maar James Hewitt de vader van de roodharige Harry zou zijn. Hij was enige tijd de minnaar van Diana. Hewitt ontkent.
De privé-secretaris van kroonprins Charles ontving een brief waarin onder meer staat dat er een ontmoeting tussen een aantrekkelijke jonge vrouw en de prins wordt geregeld. Zij zou dan enkele haren uit de prins zijn hoofd moeten trekken.

:confused:

Zou het britse koningshuis niet beter zelf een dna-onderzoek kunnen laten doen om de geruchten te ontzenuwen of zouden ze bang zijn dat het misschien wel eens waar zou zijn ? :wink:

DNA onderzoeken zijn niet perfect , er worden maar een paar dingen met elkaar vergeleken , niet de hele serie (zou nogal wat tijd kosten).

Mijn eerlijk gezegd niet zo heel veel boeien wie zijn vader is , vind het wel erg voor hem dat de media hier mee bezig is. Kunnen die niet beter iets anders doen ?