ISO burning problems :(

vbimport

#1

Howdy people.

First time here:)

Got my hands on my first ISO.
Ultima Online : Third Dawn

Well, the download goes fine and I use cloneCD
to burn an ISO with my Plextor 12.10.32 IDE.
No problems there.

Then I try to install the game and the first 30 % goes fine. But then a file here and there is not readeble form
the burned cd :frowning:
I have tried diffrent speeds of burning and diffrent type of qualaty of cd’s. Nothing helps :frowning:

I hope you can help me :slight_smile:

Story


#2

Maybe the image its self is bad?
try downloading Daemons tools
http://www.daemon-tools.com/
usefull for “testing” images to see if they work or not.
hope that helps.


#3

Try Fireburner…blabla.com :slight_smile: FireBurner always works!


#4

Originally posted by -=HeadLesS=-
Try Fireburner…blabla.com :slight_smile: FireBurner always works!

Don’t think so when it is a *.ccd image.

But perhaps, as bio_tox said, the ISO you downloaded is corrupt.


#5

Originally posted by Da_Taxman
[B]
Don’t think so when it is a *.ccd image.

But perhaps, as bio_tox said, the ISO you downloaded is corrupt. [/B]

and where exactly does it say it’s a ccd-file Tax? :slight_smile:


#6

Well, when he mentioned he burned it with clonecd…
so it must be a *.ccd


#7

Originally posted by djewst
Well, when he mentioned he burned it with clonecd…
so it must be a *.ccd

Well, actually he says:
"Got my hands on my first ISO. "
In the clonecdmenu you can choose for all files type.
I would check this ISO with Isobuster; this prog recognizes valid mediaformats and tells you if you are dealing with a damaged ISO. When this seems to be allright, you can extract the ISO, to verify , if everything is right.