Is there a new Pflash version out there ? or simular program?

You gotta be kidding me. That was LS38 and none other than that.
I resent my mail to you dated 22-10-02, just check it out.

Originally posted by BoSkin
You gotta be kidding me. That was LS38 and none other than that.
I resent my mail to you dated 22-10-02, just check it out.

sorry about that mate yeah you did send me the ls38.bin lol

i have that meny 12101b firmwares on my hdd i got lost lol

well im gona try all this again for the 10000 th time again lol

reset bios to default and flash ok here goes nothing lol

ill brb matey,:stuck_out_tongue:

well matey it didnt work again lol

i think i have tryed everything only thing i can think of is trying from a difrent os other then winxp sp1…

well eny way thx for all your help …

hmmmm i advise no one to try and over clock a 12x liteon lol
if will seriously kill it and pflash is the god dam crapest flasher i have ever seen its got Zero to none recovery on the other have it dont come eny where close to mtkflash !

only way i think to fix this is a better flasher hmmm wonder if there is a better flasher thaat works on the liteon`s 12x chip set
or trying from another os !

well enyway mate tnx again for ya help.;… :confused:

Just sent you a new mail containing rewritten p.bat. “Read me” is included as well.

Well mate it still didnt work even with no devices on the primery channel

me thinks its completly shafted lol

kept on getting that atapi soft reset error + Query !

im mind boggled lol

Originally posted by ViRuS2k

Well mate it still didnt work even with no devices on the primery channel
me thinks its completly shafted lol

Looks like it’s gotten an overdose :bigsmile: