Internet Explorer 6

vbimport

#1

'k Heb windows XP pro nu al geruime tijd op m’n PC draaien, alles goed en wel, maar zit nog altijd met een probleem dat ik maar niet krijg opgelost:( ! Het is namelijk het volgende; bij het openen sommige sites, bv http://mega-search.net/ maar ook andere, krijg ik de vraag met welk programma ik de site wil openen??? Heeft iemand misschien het zelfde probleem gehad ofzo, ik heb geen idee waar het aan zou kunnen liggen. En het niet zo dat na éénmaal openen van die site hij de volgende keer automatisch opent in IE, neenee ik moet het opnieuw zeggen met welk progje, en het begint dan ook aardig op m’n zenuwen te werken!!!:mad:


#2

geen enkel probleem hier


#3

Probeer eens de bookmark te verwijderen en vervolgens opnieuw te bookmarken! En even controleren of de link v/d URL niet overcompleet is! Bedoel hiermee dat er ipv http://mega-search.net” “http://mega-search.net/map/picture.jpg staat. Zal misschien niet zo snel het geval zijn dat je een plaatje bookmarked maar controleren kan natuurlijk nooit kwaad! :wink:

Wat je natuurlijk ook kan proberen is IE te verwijderen en vervolgens het weer opnieuw te installen via òf de windows setup (cd) òf even downloaden bij MS en dan die te installen.

Heb nog nooit zoiets meegemaakt of van gehoord dus dit is eigenlijk het enige wat ik kan bedenken.


#4

Heb zelf Internet Explorer 6 op 5 computers draaien en heb hem al bij verschillende mensen geinstald ben deze problemen tot nu toe nog niet tegen gekomen.Zal morgen eens wat rond vragen aan div.mensen.