Insert Blank Media message

Can anyone help. I have two Pc’s one runs Clone DVD 2 fine but the new one has already ruined 6 discs! I either get a ‘please insert blank media’ message or it starts to write and stops at or around 9% complete and gives an write 10 11 12 error?? I only ever write at 4x to avoid errors!! I have the latest version of clone and everything is up to date…

The drive is a Toshiba sdr5372v with the latest firmware V15, and I am using ritek 8x discs (see info below)

Nero CD-DVD Speed: Disc Info
Basic Information
Disc Type: : DVD-R
Book Type : DVD-R
Manufacturer: : Ritek
MID : RITEKF1
Write speeds: : 2 X - 4 X - 6 X - 8 X - 12 X
Blank Capacity : 4.38 GB
: 4489 MB
: 4707321856 bytes
Extended Information
Layers : 1
Usage : General
Copyright protection : n/a
Recorder information
Disc Status : Empty
Raw Data
Pre-recorded Information in Lead-in (0Eh)
0000 - 01 40 C1 FD 9E D8 52 00 02 87 0D 13 87 88 90 00 - .@…R…
0010 - 03 52 49 54 45 4B 46 00 04 31 00 00 00 00 00 00 - .RITEKF…1…
0020 - 05 88 80 00 00 00 02 00 98 D4 05 00 18 EE 90 7C - …|
0030 - 78 FB 90 7C FF FF FF FF 71 FB 90 7C 18 6A DD 77 - x…|…q…|.j.w
0040 - 51 6A DD 77 00 00 15 00 02 00 00 80 30 00 00 00 - Qj.w…0…
0050 - 18 00 00 00 30 00 00 00 D0 D4 05 00 40 00 01 00 - …0…@…
0060 - 0B 00 00 00 D8 D3 05 00 4E 00 4E 00 50 D5 05 00 - …N.N.P…

Many thanks for any help at all!!!

Actually, I have to join the “club”. Last time I got the “Insert a Blank Media” message twice with a medium that I have been using for ages. No real explanation as my configuration has not been changed (no new software, etc.), software the same, medium the same. Well… it must be Mr. Murphy. Only change was an upgrade to AnyDVD 5.5.1.1

Medium: Fuji DVD+R 8x (Ritek)
Drive: Toshiba SD-R5272 (rev. 1031)