*.img naar dvd?

ik heb een *.img file van een dvd, maar hoe krijg ik die op een DVD.
Had ergens gelezen met clonecd maar dan wordt het geen dvd neem ik aan.

Greetz Ruud

kloon zal niet brandwond op , annuleerteken u niet toepassing naar de programma u wekken naar de .IMG van?

sorry for bad grammar

@Belgarath: great translation man… Babelfish? :smiley:

@rduif: indien je niet over een programma beschikt wat .IMG bestanden kan branden, dan kun je prima middels Daemon tools dit bestand op je systeem als virtuele drive mounten. Wat dit is? De inhoud van het IMG bestand wordt als soort van DVD station op je systeem aangemeld. Je kriijgt dat een nieuw station (bijv Z:) waarvan de inhoud de inhoud van het IMG bestand is. Je drive is dus softwarematig en het IMG bestand speelt voor DVD schijfje.
Heb je deze eenmaal gemount, dan kun je in je brandsoftware (bijv Nero) kiezen voor een DVD naar DVD kopie. Geef als bron je virtuele station op en voila :slight_smile:

Volgens mij kun je met DVD Decrypter *.IMG files branden. Met CloneCD kun je ook zulke bestanden branden maar zoals je zelf al aangaf is CloneCD alleen bedoeld voor CD images, DVD images kan deze software niet branden. Succes.

Stomp Recordnow van Veritas en Nero doen het prima

Thanks boy,
zo gaat het me vast wel lukken

Greetz Ruud

nou van alles geprobeerd maar niet werkt. DVD decryter kan alleen img file maken en niet branden. Recordnow max zoekt wel maar vind mijn file niet en dat andere progje met een virtuele dvd/rom staat er wel op, maar hoe krijg ik dan mijn *.img file op die zg dvd/rom. Nero ziet hem wel maar er staat niets op. Please wie helpt me uit de brand :a

Greetz Ruud :bow:

Heej simpel: klik in de taakbalk met rechts op het icoontje van D-tools, kies je station, kies mount image, alle bestandstypen, klik het IMG bestand aan et voila :slight_smile:

In mijn DVD Decryptor kan ik wèl .img fikken!

Maar Dee-ehn’s optie moet ook prima werken! :slight_smile:


Het grote voordeel van deze manier van werken is dat je niet afhankelijk bent van een bepaald bandprogramma. Ieder programma dat een DVD -> DVD kopie ondersteunt moet hiermee overweg kunnen. Het is weliswaar wat omslachtiger, maar daarvoor krijg je wel een vrij “generieke” oplossing voor terug!

Thanks het werkt, wat mooi zo´n forum.

Greetz Ruud

Graag gedaan!

Zoals je ziet werkt zo’n forum inderdaad erg mooi. Door te lezen en te helpen kun je hier veel erg leren. Ook kun je met je kennis weer anderen van dienst zijn en wellicht kunnen anderen jou van dienst zijn! Des te beter je reputatie, des te beter zal de hulp zijn die je van allerhande mensen zult krijgen (natuurlijk zijn er mensen die “onvoorwaardelijke” hulp bieden ;)).

Wat ik hiermee wil zeggen? Indien je het leuk vond, het je interesseert, je de tijd hebt etc etc: blijf wat rondhangen op Club CD Freaks… lees eens wat verschillende fora door, worden er vragen gesteld die je kunt beantwoorden (of die je denkt te kunnen beantwoorden), aarzel dan niet.

Welkom bij de gezelligste club van Nederland :slight_smile:

[FONT=Tahoma]
Als je de .Img Bestand niet kan lezen.
Moet je em renamen naar .ISO

Nu zal Deamon-Tools em zekerzz vinden.

Enjoy

Rechtsklik en open de img file met WinRar en pak de inhoud uit naar een map.
Als het een DVD film betreft start dan NeroBurning rom op DVD stand en selecteer DVD Video Dan nieuw en de inhoud van de zojuist uitgepakte Video map achter de map Video (reeds gemerkt ) slepen Herhaal voor Audio (meestal leeg ) en branden maar

srry dak iemand anders’ thread ff gebruik, maar ik vond deze via google, en kheb zelf ook ff een vraaggie!

kheb via een torrent een game gedownload voor de PlayStation, wat ik dus óf op de pc óf op de PS (of PS 2/PS 3) ken spelen, maar er zit als grootste bestand een .img file bij. hoe kenk er voor zorgen dak tog dat spel ken spele op 1 van de 2 platforms?

ps. er zit ook een .ccd en een .sub file by.

Is dan weer jammer dat dit illegaal is en dus niet toegestaan op dit forum.

Respecteer CD Freaks door onze regels te respecteren, je ging ermee akkoord toen je jezelf hier registreerde!