Iemand al geprobeerd?

vbimport

#1

De viltstift-truuk om cactus data shield te omzeilen ?


Het hele artikel


#2

Ik heb het geprobeerd op mijn CDS200 Natalie Imbruglia cd, maar mijn LiteOn’s (ltd163 + ltr-40125s) konden beiden nog steeds de cd niet lezen… het is dus geen ultieme oplossing… ook in de eerste sessie hebben ze truuks uitgehaald die mijn dvd + writer van LiteOn op hol laten slaan…

Met Key2audio is het zelfs moeilijker omdat je geen ring ziet…


#3

neej jammer genoeg ben ik nog geen cd tegen gekomen met beveiliging, nu kom ik zowieso erg weinig originele cdz tegen :slight_smile:


#4

Nee, en ik zal het ook nooit proberen daar ik het principieel gezien vertik om ook maar 1 beveiligde cd te kopen!


#5

Zou iemand me uit kunnen leggen wat deze techniek inhoud?

bij duits is namelijk zeer slecht, en ik snap de balle van dat artikel!

:confused:


#6

Huidige audio copy-protections maken voornamelijk gebruik van illegale (= niet volgens de specs) multi-sessies. Audio in sessie1, iets anders in sessie 2. Je audio cd-speler is een single-session apparaat, weet niks van het bestaan van multi-sessies af en gaat gewoon simpelweg sessie1 opzoeken en afspelen. Jouw cd-rom player snapt multi-sessies, ziet meerdere sessies en gaat op zoek naar de laatste sessie. Nu is de laatste sessie (of meerdere) verneukt waardoor jou cd-rom in de war raakt (soms zelf vastloopt…) Met bovenstaande truuk maak je de extra sessies onleesbaar dmv de sticker of stift waardoor je cd-rom alleen de 1e sessie nog maar ziet…

Hier komt het in het kort op neer!

:smiley:


#7

Waarom zou je deze metode gebruiken. Want kopieren lukt toch wel. Het is mij gelukt om de nieuwste CD van Celine Dion te kopieren zonder problemen.


#8

Blijkbaar heb jij de goede hardware (cd-reader) die geen onoverkomelijke problemen heeft met de kopieer-beveiliging… mensen die niet de juiste hardware hebben kunnen dit proberen.

:smiley:


#9

Tnx voor de uitleg, nu is het duidelijk voor mij! :slight_smile: