Icq

kan iemand mij vertellen hoe het nu precies werkt om via icq warez te downen. Ook wil ik dan graag weten hoe ik op die desbetreffende plaatsen terecht kom.

Ik heb het al geprobeert via de zoekoptie in het forum, maar daar kwamen niet echt de antwoorden voorbij dat het voor mij duidelijk maakte.

moet heel eerlijk zeggen dat ik nog nooit van zoiets heb gehoord…
enige manier die ik kan bedenken is via een filetransfer maar dan moet je gewoon persoonlijk met iemand gaan chatten…
zou wel kunnen dat je bedoelt via IRC warez dl’en maar dan moet je ff iemand anders zoeken die daar meer verstand van heeft want daar kan ik je ook niet heel veel duidelijkheid over geven…

ICQ is puur van persoon tot persoon, voor zover ik weet

IRC is wat er bedoeld wordt. Er zijn een paar IRC kanalen waar je contacten kunt leggen en weer anderen waar er fileservers gedraaid worden vanwaar je kunt downloaden.

Maar IRC is veelal ook een gemeenschap op zich, beetje terughoudend naar nieuwe bezoekers, maar als je er een tijdje hangt, mensen helpt en zelf ook iets in te brengen hebt dan kun je op die manier heel veel voor elkaar krijgen.

Ik kan helaas geen IRC kanalen noemen omdat ik me daar niet zo in begeef, alleen het kanaal van CD Freaks zelf (#cdfreaks) dat roeleert helemaal de pan uit!! :smiley:

ik denk dat ik die 2 een beetje door elkaar heb gehaald ja.
Welk irc progje denken jullie dat het makkelijkste werkt?
Ik heb pas geleden al Mirc geprobeerd maar vind ik totaal niet gemakkelijk om mee te werken. Misschien is het wel oefening baart kunst. Maar toch…
Misschien zijn er makkelijkere progjes.

BorgIRC

PiRCH

de enige ultra vette IRC client…

Ben zelf content met mIRC en P&P script (http://maikel.terrashare.com/dl/pp4.zip)

Maar er zullen ongetwijfeld betere zijn, zie hierboven aangedragen suggesties.

IRC via telnet is helemaal bagger, dan is zelfs JavaChat beter (via bijvoorbeeld http://www.missingu.com/irc