I know who killed me and Mr Beans Holiday

Just purchased and can’t copy. Processing screen shows this:

14:59 Analyzing of DVD started
15:00 Analyzing of DVD completed successfully
15:00 Copy process started
15:00 Task_1 failed! (Error=102(VIDEO_TS.VOB 559104 2048)

Can’t do main movie either. Any suggestions?

I just used Full Disc DVDFab Platinum and had no problems with I Know Who Killed Me. Region 1 WS

Used a Plextor 760A to rip it.

I just did a main movie only rip for [B] I know who killed me [/B]with DVDFab Gold 4014

All is well :bigsmile:

[QUOTE=theresab105;1940983]Just purchased and can’t copy. Processing screen shows this:

14:59 Analyzing of DVD started
15:00 Analyzing of DVD completed successfully
15:00 Copy process started
15:00 Task_1 failed! (Error=102(VIDEO_TS.VOB 559104 2048)

Can’t do main movie either. Any suggestions?[/QUOTE]

I had the same error this week (sorry I don’t remember what movie) I just canceled and enabled pathfinder and it went through it fine.:bow:

theresab105,
I backed up my copy of MR. BEANS holiday with no problem in full disc
mode. If I were you I. would return the dvd and.buy another one.
It’s probably a bad disc.
Good Luck ZAP.

Had same problem this week. Did clean install of dvdfab and all went well afterwards.

Hi, I have had this problem a few times when trying to copy from one drive to another, not sure why but if you turn off ‘‘Enable read-ahead cache’’ under DVD > Read > Cache Control. This will usually mean DvdFab takes a little bit longer when copying, but not much to make a big difference.

Hope this helps

[QUOTE=rolling56;1941011]I just used Full Disc DVDFab Platinum and had no problems with I Know Who Killed Me. Region 1 [B]WS[/B]
Used a Plextor 760A to rip it.[/QUOTE]

Hi rolling56

what does the WS stand for please?

wide screen ?

lol thx cybmole :doh:

:o:o no you didn’t,just kidding