I get this error someone help please!

I have no clue what to do. Im a newbie with this sorta stuff. this is the error i get with blindwrie

----- Image verification started -----
HD image is OK
Sector: Bad headers 0 - Bad Edc 0 - Weak 0 - Status 1
File systems: Volumes 2 - files 32 - folders 6
Volume size 686342 boot 0 Vol ID GTA_Vice_City - 5/9/2003 10:23:30 AM Status 1
----- Image verification ended -----
Microsoft Windows XP Professional Service Pack 1 (Build 2600)
Patin-couffin version 11 in use
Blindwrite Version 4.4.0.65
----- CD DEVICE INFO START OF REPORT -----
Cd Unit report started at 5/18/2003 11:18:16 AM

VendorID : “PLEXTOR”
UnitId : “CD-R PX-W4012A”
FwID : “”
FwDate : “1.02”
Drivers : 00000000/00000000/0000000000000016
Speeds : 40/40/12/40
Bsize : 4096
Flags : 00000

end of CD Unit report
----- CD DEVICE INFO END OF REPORT -----
Unit 2:1:0 - PLEXTOR CD-R PX-W4012A 1.04 [E] (Ide)
Speed x14
VolumeId : “GTA_Vice_City”
Hash : 1E519A5E826C4ED14B3ED8B9C1EE49ECE785617C
HD image “FLT-VCA.CUE”
Writing mode : SAO COOKED
Execute OPC failed : Code 03 73 03 [Medium error, Power calibration fail (CD-burner is dirty)]
MMC Write error reported at sector -150 : Code 03 73 03 [Medium error, Power calibration fail (CD-burner is dirty)]
Sectors read : 32634
Sectors built: 150
CD is incomplete

If anybody could help I would be much appreciated.

btw my burner is a plexwriter 40/12/40a

hi

i have posted somewhere the exact same thing!

but mine is a plextor 12/10/32a

i did get over it but cant work out how i did it to tell you?

i had it with ravenshield safedisc v2.8 i got it to go on cdrw!

i most definatly burnt slower !!! like 2x read and 4x write!

are you burning AUTOPLAY into the disc in blinwrite or not?

but all i did is keep trying my first log like yours was bad media i think? aswell thats why i tried cdrw BRAND NEW!!! it logged like yours on a used cdrw disc?

Thx…

no i used a cd r disc and im not using autoplay

hi

ok the issue is that it 99% goes on to cdrw and cdr sucks! on new protection!

but they are working onit i do belive! and i got it onto cdrw only working!

thx…