Hoe Zelf Safedisk Protectie Op Cd Zetten!

Heeft er soms iemand een tutorial om zelf cds te protecten tegen copieren?

Ik weet dat het wel zou lukken met CloneCD

Maar zou er eens mee willen experimenteren.

Thnx :cool:
Trooper2001

ja zet een kras in de cd

http://www.macrovision.com/scp_gold.html

Ik kon hier geen trial download vinden jammer genoeg misschien iemand anders ?

http://www.cdmediaworld.com/hardware/cdrom/cd_protect_cd.shtml

hier staan wat interresante programmatjes en info op.

Safedisk is nergens te vinden; ik heb ook ooit eens dagenlang gezocht…bovenstaande post is bijna het enige alternatief

Hier zijn al een aantal posts over geweest over het beveiligen van eigen cd’s. De conclusie is telkens: een eigen cd beveiligen is niet mogelijk tenzij je hem kapot maakt

Er is een manier die het heel moeilijk maakt. Ehm, ik weet niet precies maar 't is best moeilijk.

Je gaat werken met cuefiles ofzo, je mengt als het ware data en audio ‘dinges’. Is geloof ik een post over geweest

waarom zoiets doen? alles wordt gekopieerd en als je niet weet hoe je iets moet kopiëren vraag je het hier :slight_smile: en dan zou je zelf je cdz willen beveiligen… noem jij soms alexander? (alles voor mij en niks voor een ander)

greetz
scooby2

Creating Copy Protected cd 1

http://www.geocities.com/tracewarp/createprot.htm

Creating Copy Protected cd 2

Naar mijn idee werkt de methode 1 perfect, maar het probleem was dat het alleen maar 1:1 beveiligt. Ik heb er nu voor gezorgd dat je de CD-ROM ook niet naar HD kan kopieren. Let wel dat dit niet bij alle cd-ROM’s werkt, maar bij de meeste wel.
Kopieer de originele CD naar HD, niet image maar gewoon met windows ofzo. Zoek een file op die je per se nodig hebt om de CD te laten werken, het mag geen .EXE file zijn.
Van deze file maak je nu een dummyfile --> maak een .WAV file van bijvoorbeeld 1 min. 44.1khz 16bit stereo. Dit is 10mb. Voeg de file van de CD en de .WAV file samen naar 1 bestand, dit bestand zet je nu op de CD i.p.v. het originele bestand. Brand nu de CD en zorg dat de dummyfile zo ver mogelijk aan de BUITENKant van de cd komt te staan, dus achteraan de CD Layout. Dit kan met WinOnCD d.m.v. Edit Placement. Nu maak je met CDRwin een image en volg de methode 1, alleen nu maak je van die laatste track track3, en voeg een andere 2e track toe. Track 2 wordt een audio track en duurt 1 minuut (lengte van de dummyfile). Als de CD met de dummyfile dus bijv. 74:00:00 duurt, begint track 3 bij 73:58:00 en track 2 bij 72:58:00. Brand nu de CD. Vanaf deze CD kan je nu niet dit ene bestand kopieren naar HD met Windows, omdat het voor een deel gebrand is als audio, en de software op de CD heeft alleen maar het 1e deel van de file nodig, en dat is nog steeds leesbaar.

dit is ook een mogelijkheid :

http://www.cdmediaworld.com/hardware/cdrom/cd_utils.shtml

MaFd0n

De manier van Vinculum werkt inderdaad; heb’k al eens geprobeerd met een dll-file waar ik dan een stukje audio aanplakte en het cue-sheet-editten was met cdr-win.
Hier een manier om er toch een copie van te maken: lees het bestand dat je niet op HD kan zetten in met vb Hexworks (een hexeditor) en save het bestand; klaar :stuck_out_tongue: