Hier word ik dus SuperKwaad over!

vbimport

#1

Vanavond was ik Aoe2 online aan het spelen. Opeens springt het beeld terug naar Windows met de vreemde boodschap van ‘cannot take caption’ of zoiets. Ik schrik me rot, want natuurlijk dacht ik meteen aan een hacker ofzo. Na de ZoneAlarm geactiveerd te hebben, worden inderdaad zeker 10 adressen geblockt binnen de volgende minuut. Van geen kwaad bewust ga ik lekker Aoe2 verder spelen, het was 3 tegen 1 geworden(die ene was ik dus), en na een zware strijd, won ik(zoals altijd). Maar, toen ik een half uurtje geleden een MP3tje wilde opzetten, merkte ik iets vreemds. Ik heb een hele partitie van 7 GB uitgetrokken voor alleen MP3s. Die was opeens leeg!!! De een of andere lul heeft me dus alle 1100 MP3s weggegooid! 4 GB waar ik verdomme een jaar op gespaard had! Het enige dat achterbleef was een mysterieus plaatje van m’n desktop. Daar zag je dus precies op wat ik aan het doen was: namelijk Aok spelen. Verder waren ook alle balken van actieve webpagina’s enzo verdwenen van de startbalk. Alleen dat venstertje van aok zag je.

Ik heb nog geluk gehad dat hij alleen maar die MP3s heeft weggegooid, en ook niet bijv een andere partitie van 20 GB, die ik bomvol met ISOs had staan. Die zijn nog ongedeers, hoop ik. Verdomme, dit vind ik toch werkelijk een ZEER laffe daad. Een beetje 1100 MP3s gaan verwijderen, waar iemand veel CDs voor heeft moeten inlezen, of lang voor heeft moeten downloaden over een modem, om dat zomaar weg te gooien. IK WIL DIE MTF FACE VAN DIE LUL BREKEN! :mad: :mad: :mad:


#2

Als dit echt door een hacker is gedaan is dit idd een zwaar lame actie!

Tip: zorg dat je (vooral met een permanante verbinding) altijd een firewall hebt lopen… en een goeie ook!

Vraag Xian maar eens die heeft dit ook meegemaakt…


#3

Ik heb zonealarm pro altijd draaien, goed genoeg?
Virusscanner staat er ook op.


#4

yeah, ik heb dat ook is meegemaakt, en kan garanderen it suckt


#5

Je bent waarschijnlijk met Sub7 geHacKed…

Dat proggie is tot alles in staat, ik zou je een goeie virusscan aanraden (Werkt ook niet altijd, je kunt zelf nieuwe servers S7 maken)

Suc6


#6

Het is iid erg lame, maar ga nou niet alle hackers over 1 kam scheren. Er zijn genoeg hackers die kijken of ze binnen kunnen komen. Dan doen ze vaak 2 dingen. Of ze gaan weg, of ze geven je iets kado. Bijv. bij je mp3 verzameling geven ze nog een aantal mp3s. Helaas geven ze je dan wel je ip adres + het path op een board vrij waardoor een aantal leechers komen en je mp3’s graaien. Dat kost bandbreedte.
Maar ik denk dat dit door een ‘‘vriend’’ is gedaan. Had je laatst een screensaver of een andere .exe gedowned op iemands aanraden? Die erg klein is?


#7

ja is mij ook gebeurd, bij mij had hij alle partities leeggehaald .
ik was ook iets van 4 gieg mp3 kwijt plus meer dan 2000 cd covers…was best balen…maar goed nu heb ik geen superwebmeer dus ook geen (min of meer) permanente verbinding…


#8

Het is zeer leuk en aardig om dit allemaal te horen (wat ik dus ook zelf heb meegemaakt) maar wat is hier tegen te doen? Iemand die bereid is om mij een Hack-cursus te geven is altijd welkom.
Bij mij is het volgende gebeurd waar ik dus ECHT kwaad over ben geworden maar tot nu toe heb ik van die gast alleen een IP adres…

De lamer heeft van mijn site persoonlijke plaatjes (gelukkig geen intieme foto’s) gedownload van mij en mijn vriendin en heeft ze elders op internet gezet met bizarre teksten en telefoonnummers van haar. (hoe ie hieraan is gekomen weet ik niet, maar het moet een bekende zijn geweest…)

Ik heb me daarna dichtgetimmerd met Black Ice en The Cleaner als trojan scanner.

Maar aangezien ik NOOIT iemand kwaad zou doen, leek het me dus wel handig om een paar technieken te weten om de hacker (in dit geval LAMER) terug te pakken met zijn eigen streken…

Iemand die mij goede URL’s kan geven waar ECHT nuttige info op staan en die ook nog werken zou ik echt relax vinden.


#9

Originally posted by studiodubio
[B]
Bij mij is het volgende gebeurd waar ik dus ECHT kwaad over ben geworden maar tot nu toe heb ik van die gast alleen een IP adres…

[/B]

Hmm met zijn IP kan je best wel veel leuke dingen doen (een maandje pingen ofzo) (als het tenminste geen proxie is)
Ik heb 24/7 Zonealarm en blackice draaien en krijg dan dus ook gelijk door als er iets gebeurt. Ook als ik online een spel ga spelen (CS ofzo) laat ik soiso een firewall draaien. en als je terug wil hacken weet je nie eens of je wel de persoon hacked die jou gehacked heeft dus daar heb je ook nie veel aan.
Mijn hotmail account is van de week ook gehacked en daar ben ik nu ook erg boos over.


#10

Ik wil ook al een heel tijdje kijken hoe zoiets werkt.
Heb s dat sub7 gebruikt; dat kan iedere droplul (www.sub7files.com ofzow ?).
Verders weet ik het niet maar als ie jou met zo’n prog hep gehackt kan je m makkelijk terugpakken.

Grtz JP.


#11

Erg triest,maar dit soort dingen zal je altijd houden…
check als het kan dagelijks je pc met je (geupdate)virus scanner en The Cleaner
En neem een goede firewall.

Zoals hier eerder gezegd werd geen exe en andere vage bestanden aannemen en als je dat doet toch even scannen.
Dit doe ik met alle files ongeacht van wie ik ze binnen krijgt.

Wat weinig mensen mischien ook weten is dat je ook trojans kan oplopen door gewoon een website tebezoeken dit is mij zelf al 2 keer overkomen en gelukkig werd alles geblokt door me fire wall en kom ik ze veilig verwijderen met the cleaner.
Deze 2 trojans had ik trouwens op gelopen door hackersites tebezoeken.


#12

met zijn IP adres stap je toch gewoon naar zijn provider toe?
dan word hij iig afgesloten en dat hoeft meestal niet alleen het enigste te zijn…


#13

wat is een goede firewall en waar kan ik deze vinden


#14

Een goede firewall is die van SyGate.
Hier te downloaden:
http://www.sygate.com/news/spf40_rls.htm

Succes.


#15

black ice :slight_smile:


#16

blackice roelt als firewall…En ummz je zou :

1-zn ip door kunnen geven aan zn provider
2-hem een week of wat laten flooden zodat ie niet meer kan internetten:)

Erg lame actie van hem begrijp echt niet wat dat soort mensen bezielt:(


#17

Originally posted by pietpaulusma
[B]blackice roelt als firewall…En ummz je zou :

1-zn ip door kunnen geven aan zn provider
2-hem een week of wat laten flooden zodat ie niet meer kan internetten:)

Erg lame actie van hem begrijp echt niet wat dat soort mensen bezielt:( [/B]

Optie 1: ik vraag me af of het nut heeft, want hij kan ook een anonieme proxy gebruiken
Optie 2: Tja, hoe doe je dit, welke progjes ?
Nogmaals, optie 2 is erg lame maar wel voor de hand liggend…


#18

De nieuwe Norton Antivirus info files herkennen een Sub7 geïnfecteerd bestand meteen.
BlackIce vindt ik persoonlijk VEEL te critisch: ELK IP adres wat je PC wilt bekijken wordt als intruder gezien, dus ook Servers van spellen zoals Battle.net, UT servers, CS servers etc.

Ik denk dat ik een downloadable van ZoneAlarm probeer te zoeken, da’s altijd handig.

En als je DUBBEL wilt beveiligen zet dan (met een permanente verbinding) op je server ook een firewall.

EDIT: Die foto’s vindt ik ECHT super triest, om die op Inet te kwakken met de meest vreemde teksten.

Kijk eens in je prullenbak (duh) of ze daar nog inzitten.
Anders heb ik een heel cool progje voor je.
Recover 4 all.
http://www.tweakfiles.com/backuprecover/recover4all.html
En dit is de Keygen:
http://www.cracks.am/d.x?20926

moet je wel op Download the crack klikken.


#19

ik heb dit ook een keer gehad alleen met gnutella, en dit was nog wel door een proxy heen…

als je het aan mij vraagt zijn er geen firewalls voor windows (zeggen overigens meer mensen). Veel programma’s in windows noemen zich firewall zoals blackice en zonealarm, lockdown enz enz enz… Eigenlijk hebben deze programma’s niet het recht om zichzelf firewall te noemen. Een firewall bestaat uit

1 buitenste filter --> 2 gateway --> 3 binnenste filter

dit betekend als je alle filters uit zet dat je een router/gateway zal hebben (En gebeurd dit bij jullie, inderdaad NEE) Het enige wat je aan zo’n firewall hebt is dat deze bepaalde poorten dicht gooid waar je niets aan hebt. Poorten die je firewall niet dicht gooid zijn natuurlijk 80, 21 enz enz enz… (dit kan je zelfs bij de zogenaamde windows firewalls niet instellen) Nou is het zo als jij online zit te gamen heb jij en client server verbinding… Eigenlijk fungeert jouw eigen pc dan als een soort van server die met jouw gaming server contact houdt. Hierdoor kan iemand anders zo met de goede instellingen in jouw pc komen zonder dat zijn tpc/ip packetjes gecontroleerd worden en is je firewall eigenijk onzin…

Naar mijn mening is de enige goede firewall die je kan bouwen, eentje die je in het besturings-syteem FREEBSD, Linux, Unix maakt met MASQ …


#20

Tsja , lullig als je inderdaad erachterkomt dat je internetverbinding voor dit soort praktijken gebruikt kan worden. :frowning:

Gelukkig zijn er wel een paar goeie vuurmuurtjes (ZoneAlarm is mijn favoriet).

Op www.grc.com staat een aardig verhaaltje over het hoe en wat van een attack , geinfecteerde computers, bots en hoe het allemaal in zijn werk gaat. Een aanrader om te lezen.

Ook heeft meneer Gibson daar BlackIce uitgeprobeerd en geconstateerd dat deze zo lek als een mandje is (Hij zegt het , niet ik !)

Met netstat -a -n (eventueel optie 1 als je herhalend wilt) kun je een redelijk overzicht krijgen wat er allemaal in je computer communiceert.

Windows XP… DAT wordt pas lachen …:cool: