Help! No Additional Sense Information

Hi Folks,

CloneCD worked great suddenly i get the info below:
what is no additional sense information and how do I fix it???

Thanks in advance.
G

I 8:29:21 PM CloneCD Version 3.3.4.1 started!
I 8:29:21 PM ElbyCDIO Driver 3.3.3.1
I 8:29:21 PM ElbyCDIO.dll 3.3.4.1
I 8:29:21 PM CCDDriver.dll 3.3.4.1
I 8:29:21 PM ElbyECC.dll 3.1.0.0
I 8:29:21 PM Searching for SCSI/ATAPI devices…
I 8:29:21 PM Device Scan found 1 CD-ROMs and 1 CD-Writers!
I 8:29:21 PM Registered to: Dreadlord
I 8:30:21 PM Starting copy from C:\Sound_Forge.CCD to MATSHITA UJDA330
I 8:30:21 PM Don’t repair SubChannel Data: No
I 8:30:21 PM Amplify weak sectors: No
I 8:30:21 PM Write Simulation: Yes
I 8:30:21 PM Buffer Underrun Protection: No
I 8:30:30 PM Writing Session 1 LeadIn…
I 8:30:33 PM Writing Session 1 image file…
W 8:31:16 PM Writing to CD failed, ILLEGAL REQUEST: NO ADDITIONAL SENSE INFORMATION (5:0x10:0x02)
I 8:31:32 PM Flushing buffers…
I 8:31:32 PM Duration of operation: 00:01:09
E 8:31:34 PM Writing to MATSHITA UJDA330 failed!

I used to get these errors a fair bit when i was using Verbatim media…I changed media and they stopped…which lead me to believe that it was just my writer (an Acer 1208A) being picky over media.

I’ve since read a few threads on different forums about this error and its not just an Acer problem…but most ppl seem to recommend changing media to a “quality” brand and maybe slowing the write speed down as well.

I use Princo brand now, which are still cheap crap, but the Acer seems to tolerate them…

What’s the name of your writer ? MATSHITA ? Doesn’t sound to good… Hehe LOL I just had to say that :slight_smile: I agree with Da-Smasha.

Originally posted by G@M3FR3@K
What’s the name of your writer ? MATSHITA ? Doesn’t sound to good… Hehe LOL I just had to say that :slight_smile: I agree with Da-Smasha.

OUUUUUUUUUUCH. I’ll have you know that the Matshitter 330 is the most powerful laptop CD -W known to mankind. I know cuz. that’s what the guy at Dell said 2 seconds before he charged my card $3100, two months ago…

The name ADDS to the Mystique.

:wink: :wink:

Seriously, If I select the specific burn speed in CloneCD as opposed to the default (fastest), it works fine. I had the problem with imation disks…I usually use the cheapest ones, and never had a problem.

Thanks for your replies.

g