Heetgebakerde Jody betrokken bij vechtpartij

AMSTERDAM - Jody Bernal schijnt niet meer welkom te zijn in Den Hof in Bolsward. Maar de zanger is ook niet te spreken over het etablissement, om het zacht uit te drukken. In het weekend van 1 december vond er namelijk een vechtpartij plaats na het optreden van Jody. Dat meldt de leeuwer courant .

Het optreden verliep perfect, al was er een aantal toeschouwers die duidelijk niet te spreken waren over de zanger. De eigenaar van de discotheek geeft toe dat er ‘homo’ geroepen is. “Hij kon er niet tegen, maar ja, het publiek bestaat hier niet alleen uit meisjes van 15 die Jody geweldig vinden.”

Onderweg naar de kleedkamer kreeg de zanger een glas drinken over zich heen, waarop Jody het T-shirt van de boosdoener kapot trok. Daarna ontstond er opschudding bij de kleedkamer. Een groepje jongens wilde over een vergoeding van het kapotte shirt praten.

Jody zou zwaaiend met een drankflesje de kleedkamer zijn uitgekomen en er op los hebben gemept. Afgezien van een paar builen, raakte niemand echt gewond. De manager van Jody beweert echter dat niet Jody, maar een bodyguard verantwoordelijk was voor het incident. Wat een consternatie!

bron:nu.nl/achterklap

LMAO hehehe