Having trouble with img burn

i have been having a problem for the last couple of days with img burn. everything looks fine and then when img starts i get the following:
I 19:10:41 ImgBurn Version 2.3.2.0 started!
I 19:10:41 Microsoft Windows Vista Home Premium Edition (6.0, Build 6000)
I 19:10:41 Total Physical Memory: 1,037,716 KB - Available: 562,012 KB
I 19:10:41 Initialising SPTI…
I 19:10:41 Searching for SCSI / ATAPI devices…
I 19:10:41 Found 1 DVD±RW/RAM!
I 19:11:14 Operation Started!
I 19:11:14 Source File: C:\Users\Personal\Documents\DVDFab\FullDisc\KINGS_OF_SOUTH_BEACH.ISO
I 19:11:14 Source File Sectors: 2,049,302 (MODE1/2048)
I 19:11:14 Source File Size: 4,196,970,496 bytes
I 19:11:14 Source File Volume Identifier: KINGS_OF_SOUTH_BEACH
I 19:11:14 Source File Implementation Identifier: DVD Shrink
I 19:11:14 Source File File System(s): ISO9660, UDF (1.02)
I 19:11:14 Destination Device: [1:0:0] TSSTcorp CD/DVDW TS-H652D GA01 (E:) (ATA)
I 19:11:14 Destination Media Type: DVD+R (Disc ID: CMC MAG-M01-00) (Speeds: 4x, 8x, 12x, 16x)
I 19:11:14 Destination Media Sectors: 2,295,104
I 19:11:14 Write Mode: DVD
I 19:11:14 Write Type: DAO
I 19:11:14 Write Speed: MAX
I 19:11:14 Link Size: Auto
I 19:11:14 Test Mode: No
I 19:11:14 BURN-Proof: Enabled
I 19:11:14 Filling Buffer… (40 MB)
I 19:11:15 Writing LeadIn…
I 19:11:37 Writing Image… (LBA: 0 - 2049301)
W 19:11:39 Failed to Write Sectors 832 - 863 - Write Error
W 19:11:39 Retrying (1 of 20)…
W 19:11:39 Retry Failed - Invalid Address For Write
W 19:11:39 Retrying (2 of 20)…
W 19:11:39 Retry Failed - Invalid Address For Write
W 19:11:39 Retrying (3 of 20)…
W 19:11:39 Retry Failed - Invalid Address For Write
W 19:11:39 Retrying (4 of 20)…
W 19:11:39 Retry Failed - Invalid Address For Write
W 19:11:39 Retrying (5 of 20)…
W 19:11:39 Retry Failed - Invalid Address For Write
W 19:11:39 Retrying (6 of 20)…
W 19:11:39 Retry Failed - Invalid Address For Write
W 19:11:39 Retrying (7 of 20)…
W 19:11:39 Retry Failed - Invalid Address For Write
W 19:11:39 Retrying (8 of 20)…
W 19:11:39 Retry Failed - Invalid Address For Write
W 19:11:39 Retrying (9 of 20)…
W 19:11:39 Retry Failed - Invalid Address For Write
W 19:11:39 Retrying (10 of 20)…
W 19:11:39 Retry Failed - Invalid Address For Write
W 19:11:39 Retrying (11 of 20)…
W 19:11:39 Retry Failed - Invalid Address For Write
W 19:11:39 Retrying (12 of 20)…
W 19:11:39 Retry Failed - Invalid Address For Write
W 19:11:39 Retrying (13 of 20)…
W 19:11:39 Retry Failed - Invalid Address For Write
W 19:11:39 Retrying (14 of 20)…
W 19:11:39 Retry Failed - Invalid Address For Write
W 19:11:39 Retrying (15 of 20)…
W 19:11:39 Retry Failed - Invalid Address For Write
W 19:11:39 Retrying (16 of 20)…
W 19:11:39 Retry Failed - Invalid Address For Write
W 19:11:39 Retrying (17 of 20)…
W 19:11:39 Retry Failed - Invalid Address For Write
W 19:11:39 Retrying (18 of 20)…
W 19:11:39 Retry Failed - Invalid Address For Write
W 19:11:39 Retrying (19 of 20)…
W 19:11:39 Retry Failed - Invalid Address For Write
W 19:11:39 Retrying (20 of 20)…
W 19:11:39 Retry Failed - Invalid Address For Write
W 19:11:43 Retrying (21)…
W 19:11:43 Retry Failed - Invalid Address For Write
E 19:11:45 Failed to Write Sectors 832 - 863 - Write Error
I 19:11:45 Synchronising Cache…
I 19:11:46 Closing Track…
I 19:11:49 Finalising Disc…
E 19:13:47 Failed to Write Image!
E 19:13:52 Operation Failed! - Duration: 00:02:33
I 19:13:52 Average Write Rate: 237 KB/s (0.2x) - Maximum Write Rate: 237 KB/s (0.2x)

it will also not do more than one copy without an error. i am running the newest (i think dvdfab) so not sure what is going on? any ideas
thanks
gizmo

Try better media. CMCMAGM01 is not good media. Or try burning them at 8X or 12X. Also look to see if your firmware is up to date.

Your problem could be right here

Disc ID: CMC MAG-M01-00) (Speeds: 4x, 8x, 12x, 16x)

 This media is known to be inconsistant at best. Try some better media and burn at 8X ( Verbatim or Taiyo Yuden) see if it makes a difference.:iagree:

Okay now i feel stupid,paid for the maxell’s (200 of them) because always had luck with them. i will go on a search tomorrow for the others. in the meantime anyone need some shiny coasters???
thanks
gizmo

wanted to say thanks again. i went to 12x and that worked, maybe this is a dumb questoin but i burned about 50 of these without an issue and it started yesterday? just wondering if i missed something.
thanks
gizmo

[quote=gizmotoz;1926254]wanted to say thanks again. i went to 12x and that worked, maybe this is a dumb questoin but i burned about 50 of these without an issue and it started yesterday? just wondering if i missed something.
thanks
gizmo[/quote]
You didn’t miss anything, its usually best to burn media at less than the rated speed. Unless its 8X media , than I you should be able to burn at 8X if the media is somewhat consistant. I am sure you get it now. All media is not equal . LOL.