Harry_Potter_5.PDF al in de maak

Uit de televaag :

Een complete trucklading met exemplaren van de nieuwe Harry Potter is gestolen in het noordwesten van Engeland enkele dagen voor het langverwachte kinderboek in de winkel verschijnt. Dat heeft de politie van Liverpool dinsdag bekendgemaakt. De boeken hebben een waarde van ongeveer 1,4 miljoen euro.

Een aanhanger met duizenden exemplaren van ‘Harry Potter and the Order of Phoenix’ werd zondag ontvreemd van een terrein in Newton-le-Willows vlakbij Liverpool. Het voertuig werd een dag later leeg teruggevonden. De politie zegt nog geen idee te hebben waar de boeken van schrijfster J.K. Rowling zijn gebleven.

De nieuwe Harry Potter is vanaf zaterdag te koop. Rond de publicatie is veel fanfare. Van de eerste vier delen van Harry Potter zijn bijna 200 miljoen exemplaren verkocht. Het boek is in 55 talen verschenen in meer dan tweehonderd landen.

Tekoop:

Kinderboeken HP4.

10 euro.

Lichte beschadiging, van de vrachtwagen afgevallen…

helemaal fout, iemand wou gaan BBQ-en maar had niks om deze mee aan te maken dus is een vrachtwagen toverboeken toch een pracht idee. . .:stuck_out_tongue:

see yah . . . .:stuck_out_tongue: