Groupon ervaringen - iemand ervaringen met Groupon aanbiedingen en kortingsbonnen van MyCityDeal?

vbimport

#1

Ik ben op zoek naar ervaringen met Groupon aanbiedingen: heeft er iemand ervaringen met MyCityDeal die van die Groupon kortingsbonnen aanbieden?

Het zijn een soort gelokaliseerde iBood achtige aanbiedingen, maar zijn het echt goede deals of slechts lokkertjes? :slight_smile:


#2

Ja, is Groupon goed? Zijn Groupon aanbiedingen goed? Of zijn Groupon oplichters? Zie ook steeds Groupon langskomen op Facebook maar weet niet of het goede aanbiedingen zijn


#3

Is dat zoiets waar je eerst geld moet betalen waarvoor je een aantal biedingen mag doen. Elke keer dat je dan een bod doet gaat er 1 punt van je krediet af…maar als iemand dan een beter bod doet dan ben je dat ene punt kwijt en begint het weer opnieuw…

Het kan dus zijn dat je bijvoorbeeld EUR 25 kwijt bent aan biedingspunten en dan nog eens EUR 200 voor een product dat EUR 220 waard is…

ALs je geluk hebt is het netjes…maar ik geloof er niet in…


#4

Oh, net als die veilingen dus? Eerst puntjes kopen, daarna bieden, en toch puntjes kwijt zijn. Ik geloof dat zulke sites zelfs aandacht van de regering hebben gehad of het hier een kansspel betreft of een werkelijke veiling.


#5

Hoiiiiiiiiiii,
Ik vind groupon teleurstellend. Ik weet nog goed dat ik lid werd en als je dan iemand lid maakte kreeg je 6 euro. Mijn moeder heb ik lid gemaakt maar die 6 euro heb ik nooit gezien. Zelfde geldt voor mijn zoon die ik lid maakte, die 6 euro heb ik ook nooit teruggezien. Dan krijg je leuke aanbiedingen…nu ook, 2 overnachtingen bij Parkhotel in Horst, met ontbijt, 1 x 3 gangerdiner, ipv Euro 270 nu 129 euro voor 2 personen. Dat is natuurlijk geweldig en ik dacht laat ik het weer eens proberen. Al meer slechte ervaringen, dus vandaar huiver maar ach, misschien gaat het nu wel goed. Nou ik de voucher besteld en hij komt binnen…ik bel hotel om te reserveren, diezelfde dag dan…alle weekenden al VOL. Nou weer mooi in de maling genomen. Groupon heeft teveel van die vouchers verkocht en de mensen kunnen de bon dus niet meer besteden. Ja door de weeks, maar wie kan er dan?
Nu mag je wel als het goed is binnen 7 dagen je geld terugvragen dus dat heb ik nu via mail gedaan…maar al die rompslomp. Ik vind het valse reclame aan mensen geven!!!
Ik ben alleen nog maar teleurgesteld in Groupon!!
Groetjes
Angela


#6

Het is wel iets anders als die veilingen hoor. Ze verkopen gewoon tegen een van tevoren bekend bedrag en dat betaal je via iDeal of paypal. Gewoon een normale webshop.

Als iets 800 keer verkoopt en en het een half jaar geldig is kan je zelf toch ook wel verwachten dat je de kans hebt dat alle weekenden al vol zitten. Iedereen kan toch ook wel eens door de weeks.
Laat vooral weten als je met dat ene mailtje je geld niet terug hebt gekregen, geeft meteen aan of een bedrijf betrouwbaar is.

Over die aanmeld bonus heb ik ooit gelezen dat dat in nederland niet mag ivm de Nederlandse privacy wetgeving.


#7

Het is een beetje oppassen met die deals en goed informeren wat je nu precies voor die deal krijgt… Voorbeeld… je koopt een afslankbon terwaarde van 100,- voor 29,- voor een intake en startpakket… blijkt bij aankomen dat je nog eens 84,- extra kwijt bent omdat het totale pakket 184,- kost (wat uiteraard niet op de bon vermeld staat) en dat is een dieetadvies en startpakket om daarna wekelijks 100,- euro te moeten betalen voor dieetzakjes en een meting op de weegschaal. Zo kan ik ook mijn centen verdienen. Zo zijn er meer bonnen die een vals beeld geven van het totaalpakket… 20,- euro ipv 100,- voor een botoxje die achteraf 200,- euro kost dus dan moet je nog eens 100,- bijleggen…Dus pas goed op en informeer op de dealdag zelf bij zo’n hotel, schoonheidssalon ect…


#8

Wel, als ik dit allemaal lees ben ik blij dat ik hier niet aan deel heb genomen. Heb al meerdere aanbiedingen gezien die interessant leken maar in mijn ogen zijn t gewoon oplichters. Zogezegd goedkope etentjes die eigenlijk aan een normale prijs worden verkocht maar ZOGEZEGD 3 keer duurder zijn. Een botox voor een dikke 80 euro voor nog geen halve zone en dat kost dan zogezegd bijna 300 euor, (bij topper caravani betaal je 90 euro voor een zeer ruime en supervolledige zone) Ben zelf schoonheidsspecialiste en ken de prijzen van de welness. Alles is zogezegd goedkoper maar word aan normale prijs aangeboden terwijl je dan zogezegd PAKKEN GELD bespaart. KAT IN DE ZAK JA!


#9

Ik heb ook slechte ervaring met Groupon, vouchers van een restaurant dat niet meer open was. Dat kan gebeuren maar ze zijn volkomen onbereikbaar en reageren niet op e-mails. Het adres waar zij geregistreerd staan zal wel alleen een brievenbus zijn, oplichters dus.


#10

Ja, ik heb over het algemeen goede ervaringen als het bonnen betreft voor entree of tegoedbonnen waarvoor je 20 euro betaald en een bon van 50 euro ontvangt… Let op deze bonnen zijn beperkt houdbaar. Bij artikelen moet je goed opletten wat de prijs is. Google een beetje om te vergelijken. De aanbieding van vandaag (e reader)is heel duur. Deze is te bestellen in het buitenland voor 85 dollar, dus nog geen 60 euro.
Groupon vraagt euro 124 voor de e-reader.


#11

Ik heb laatst een robot stofzuiger van ze gekocht-waardeloos! Ik heb ze gevraagd hoe ik mijn geld moest terugkrijgen want hij werkte niet. Wend u zich maar tot de fabrikant UNITUNE zeiden ze. Unitune gaf geen geld terug dus ik weer naar GROUPON gemailed en gezegd dat ik de stofzuiger bij hen had gekocht dus ik wilde mijn geld van hen terug.
Niets meer gehoord. Kijk uit voor dit bedrijf!!


#12

[QUOTE=Jordan2603;2603289]Ik heb laatst een robot stofzuiger van ze gekocht-waardeloos! Ik heb ze gevraagd hoe ik mijn geld moest terugkrijgen want hij werkte niet. Wend u zich maar tot de fabrikant UNITUNE zeiden ze. Unitune gaf geen geld terug dus ik weer naar GROUPON gemailed en gezegd dat ik de stofzuiger bij hen had gekocht dus ik wilde mijn geld van hen terug.
Niets meer gehoord. Kijk uit voor dit bedrijf!![/QUOTE]
De robo duster? Je zou dit even moeten lezen.

En anders even de rechtsbijstandverzekering opbellen en navraag doen over de wet koop op afstand. Volgens mij sta je volledig in je recht en zou ik, na goed geïnformeerd te hebben, eventjes dreigen met een kort geding of zo.


#13

Groupon is gewoon pure oplichterij…zeggen dat je met een mooie korting iets kan kopen maar klopt helemaal niet…en ik snap echt niet dat mensen daar nog met open ogen inlopen!! Iedereen kan toch wel eventjes een product googelen??

Voorbeeld 1: dit weet ik omdat ik in de branche zit van het aangeboden product op groupon. Vibrerend eitje: word aangeboden aan 39 euro zogezegd met 50% korting…raar…word gewoon in de online shops voor 39 euro verkocht (sommige zelfs nog iets goedkoper)

Voorbeeld 2: staat vandaag 25/02/2012 op belgische groupon:
xbox360 4gb+ kinect + disneypakket voor 299 euro, met 180 euro korting (winkelwaarde volgens groupon 479 euro) . Ff googelen en wat vinden we? hetzelfde pakket voor zelfs een euro goedkoper op andere websites namelijk 298 euro!!!

Voorbeeld 3: Er worden regelmatig aluminium wallets aangeboden: 2 stuks voor 15 euro…ff googelen…op ebay 2 stuks voor 10 euro!! en dan heb je ze bij groupon zogezgd nog met 50 % korting!!

Groupon is gewoon een firma die mensen oplicht en wat ik dan nog schandalig vind is dat groothandels zoals makro gewoon meedoen!! (xbox360 was aanbieding bij makro)

Dus eer je koopt bij groupon, gewoon ff googelen…