Goedkope nieuwe pc's

Dell introduceert goedkope en ‘kant-en-klare’ computer:

Computerfabrikant Dell is een nieuwe weg ingeslagen in zijn streven om de ingezakte computermarkt weer nieuw leven in te blazen. De pc-verkoper introduceerde deze week in de VS zijn eerste kant-en-klare computer (dus niet op bestelling zoals voorheen gebruikelijk bij Dell). Het nieuwe model - de Smartstep - kost bovendien slechts zon 599 $ (± 26000 bef / ± 1250 gulden). Daarmee is het de goedkoopste pc die Dell ooit aangeboden heeft . De Smartstep met modelnummer 100D is gebouwd rond een celeronprocessor van intel met een kloksnelheid van 1 Gigahertz. Het werkgeheugen is 128 megabute en de harde schijf heeft een capaciteit van 20 Gigabyte. De meegeleverde monitor heeft een diameter van 15 inch.

De pc wordt niet door Dell zelf in elkaar gestoken, de assemblage vindt plaats bij het taiwanese Mitec.

Met de nieuwe pc mikt Dell op een publiek dat zijn homecomputer het liefts in de suppermarkt koopt (ja er zijn zo’n mensen)

www.dell.com

lijkt me nix! :Z

Originally posted by Murphy23x
lijkt me nix! :Z

Weet dat 99% van de mensen die hier vaak zitten hier absoluut geen boodschap aan hebben. Alhoewel wie heeft soms niet gewenst dat je girl aan haar eigen pc prult dan aan de jouwe (heb het nu wel duidelijk over pc :stuck_out_tongue: )

Over het algemeen levert DELL zeker goede pc’s met zeer goede garantie en andere shit! Maar dit klinkt idd een beetje goedkoop, zeg maar te goedkoop!

Met andere woorden , mensen die geen ruk van computers willen(/kunnen) weten worden met dit soort bagger voor de honderdste keer met een kluitje in het riet gestuurd ?

Je kunt ook geen enkele firma meer vertrouwen

HP doet precies hetzelfde…