Getting windows no disk in drive error

vbimport

#1

hi there using xp sp3 al upto date etc, pc runs fine but after i burn a cd get error on screen says windows no disc please insert disc into drive e same on nero and burn away, have 2 drives have done a repair of xp and swapped drive letters in drive management still the same, here is a screen shot any help would be nice regards baz


#2

[QUOTE=bazer2;2662955]hi there using xp sp3 al upto date etc, pc runs fine but after i burn a cd get error on screen says windows no disc please insert disc into drive e same on nero and burn away, have 2 drives have done a repair of xp and swapped drive letters in drive management still the same, here is a screen shot any help would be nice regards baz[/QUOTE]

Well we need more information on your computer like Manufacturer and Model Number. I work through Device Manager, uninstall and reinstall the Drives. If they still fail, do a System Restore to a date everything worked fine. Check your Media too, we like to use Verbatim. Also I use ImgBurn and DVDFab. :cool:


#3

hi there its one i built using an msi mother board amd athlon , have unistalled both drives have no system restore becuse i did a repair to xp have used nero and burnaway thet both work on a 2nd hd i can boot from thanks baz

baz.txt (48.3 KB)


#4

Have you tried clearing the upper and lower filters? http://support.microsoft.com/kb/314060


#5

So, a Burn completes satisfactorily (it appears), then Nero ejects the disk tray, yes?

Then it re-inserts it automatically for some reason - verification?

And this error is then generated?

And you’ve got two burners installed. I’m trying to make sure I understand this process.


#6

hi again, it generates the error but cd does not reinsert itself ,tried to burn an image with imgburn and would not verify here is print screen of error from image burn



#7

You never answered about the filters.

Start ImgBurn. Click on Write files/folders to disc. Click on Tools at the top of the window, then click on Filter Driver Load Order. If there are filters listed here, remove them. Close ImgBurn, reboot.


#8

hi again i did use the tools option in imgburn ther was an upper filter removed them now imgburn works ok but nero and burnaware are still the same with a windows error at the end thanks baz


#9

If only verify is the problem, it could be again an issue with too high verifying speeds which is deadly to some drives…


#10

imgburn works ok its nero and burnaway that always give the error at the end of a successfull burn thanks baz