GetRight....Of GoZilla! ?...welke is de beste?

Iemand ervaring met deze programma’s?
welke van deze werkt het beste?

Heb zelf Download Accelator.

Zeer Relax. http://www.downloadaccelerator.com/

Ik heb ze allebei een tijdje gebruikt (met 56k modem) maar sinds kort, door tip op dit forum, gebruik ik flashget ( http://www.amazesoft.com/)) Dit bevalt mij tot nu toe beter dan die andere 2 >>sneller>>simpeler!!

Heej Rolo, waarom Flashget dan? Ik heb ook nog 56k modem… Is ie sneller?

Ik gebruik Flashget ook, met 56k modem. Is echt snel en stabiel. Dat werkt anders dan bij getright en go!zilla. Flashget (en ook mass downloader en in mindere mate download accelerator) hakt 1 bestand in 10 stukken en download die allemaal tegelijk, i.p.v. 1 stukje van het bestand tegelijk. Je gebruikt zo meer van de bandbreedte die tot je beschikking staat. Je merkt dat principe ook als je bijv. gewoon een paar bestanden tegelijk download. Nauwelijks of geen tijdsverlies, terwijl je meer download.

In de nieuwste versie van getright is het trouwens ook mogelijk om bestanden in stukken te kappen en gelijktijdig te downen. Vermits er op Getright meer opties en instellingen zitten, verkies ik toch getright.

In het begin is dit wel ff zoeken naar de juiste instellingen maar eenmaal je de goeie hebt, kun je beginnen downen. Verder kun je bij getright ook een download ‘progammeren’ zodat ie em 's nachts afhaalt en automatisch verbinding verbreekt en pc uitschakelt.
Toch praktisch denk ik

greetz

Dat programmeren kan volgens mij bij al die progjes hoor. Flashget vind ik persoonlijk nog de beste.

Hee CRX master: Het antwoord werd eigenlijk al gegeven >> bestand wordt in stukjes gehakt, en prog. is simpeler en start sneller dan bv. gozilla.

//offtopic
BTW: wat voor CRX heb je? model 89 zeker ?? VTEC of niet?

CRX RULEZZZZZZZZ

Flashget is echt de allerbeste en snelste,heb ze zelf allebei geprobeerd.(langere tijd)