Geef maar toe , je bent een terrorist!

Uit webwereld :

In een soort parlementaire enquête had het Amerikaanse Congress eigenlijk het verband tussen terrorisme en het illegaal kopiëren van beschermd materiaal willen aantonen. John Malcolm van het Amerikaanse Departement van Justitie zei dat er wel een link lijkt te zijn.

Kopiëren van muziek, films en software wordt volgens hem vaak gedaan door criminele organisaties die op hun beurt vaak gesponsord worden door terroristen. Daar was echter geen bewijs voor gevonden.

Wel wijzen verschillende aanwezigen erop dat illegaal kopiëren lucratiever kan zijn dan illegaal drugs te verkopen. Met illegaal gekopieerd materiaal kunnen naar verluidt winstmarges gehaald worden van 900 procent. Volgens Jack Valenti, topman van de Motion Picture Association of America, kunnen 26 fabrieken in Rusland zo’n 300 miljoen dvd’s en cd’s per jaar produceren.

Tijdens de zitting gaat er veel aandacht uit naar hobbyisten en studenten die belangeloos cd’s uitwisselen. Zo noemt Malcolm de mensen achter warez-uitwisselorganisaties georganiseerde criminelen, hoewel hij toegaf dat warez-fans niet gemotiveerd zijn door geld. Volgens Malcolm zitten veel warez-groepen, die software illegaal over het internet verspreiden, namelijk hiërarchisch in elkaar. Wie de meeste tijd in de organisatie steekt, komt hoger op de ladder. Veel illegaal materiaal zou van hen afkomstig zijn.

De Texaanse Republikein John Carter suggereert om studenten die illegale bestanden downloaden voor 33 maanden of langer vast te zetten. “Het zou een goed idee zijn om een paar van deze kinderen op te pakken”, aldus Carter, “Ze zullen wel twee keer nadenken over downloaden als ze in de krant lezen dat ze 33 maanden in de gevangenis moeten zitten.”

Ok, laat ie alle studenten die illegaal downloaden maar vastzetten. Wordt daar nog drukke bedoening denk, whehehe. :slight_smile:

“Ze zullen wel twee keer nadenken over downloaden als ze in de krant lezen dat ze 33 maanden in de gevangenis moeten zitten”

Voor moord krijg je daar de doodstraf.
Gebeurd daar ondanks dat ze 2 keer nadenken toch nog.

Zou John Carter kinderen hebben die wel eens wat downloaden op het internet ?

Of zal het zo’n afgeleefde achterlijke hypocriete godvrezende conservatieve redneck zijn die niet eens weet hoe hij het woord ‘internet’ moet spellen ?

Wat doet zo’n man in het Congress ? Die moet gewoon koeien houden op een ranch , wat illegaal whisky stoken en af en toe Bo en Luke Duke laten achtervolgen.

Originally posted by Mr. Belvedere
[B]

Wat doet zo’n man in het Congress ? Die moet gewoon koeien houden op een ranch , wat illegaal whisky stoken en af en toe Bo en Luke Duke laten achtervolgen. [/B]

Je vergeet Daisy Duke :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

lol, daisy luke is idd interessanter :slight_smile:
Maar euh, wat een dwazen… die Amerikanen worden steeds gekker :frowning: