Failure using nerocmd --videocd with multiple AVI input files

vbimport

#1

I am trying to use nerocmd to encode multiple AVI files onto a cd image. Whenever I use more than one input file, it fails encoding the second file. I don’t have any problems if the same files are given in separate nerocmd commands. I’ve tried a large number of different command lines, without success. Here is a sample, with the output:

C:\mov emp>“C:/Program Files/Nero/Nero 7/Core/nerocmd” --write --real --videocd --output_image c:/mov/temp/test2.nrg --drivename “image recorder” --media_type media_cdrw --no_user_interaction C:/mov/temp/temp1.avi C:/mov/temp/temp2.avi
>>Create Media Source from C:\mov emp emp1.avi
>>Seeking for Audio
>>Create Media Source from C:\mov emp emp1.avi
>>Seeking for Video
>>Create Media Source from C:\mov emp emp1.avi
>>Seeking for Audio
>>Create Media Source from C:\mov emp emp1.avi
>>Seeking for Video
>>Create Media Source from C:\mov emp emp2.avi
>>Seeking for Audio
>>Create Media Source from C:\mov emp emp2.avi
>>Seeking for Video
>>Create Media Source from C:\mov emp emp2.avi
>>Seeking for Audio
>>Create Media Source from C:\mov emp emp2.avi
>>Seeking for Video
PHASE: Encode video
Encoding video
[i] Encoding video
>>Create Media Source from C:\mov emp emp1.avi
>>Seeking for Audio
>>Create Media Source from C:\mov emp emp1.avi
>>Seeking for Video
>>Create Media Stream Ex from media source
>>Create Media Stream Ex from media source
[Create CNeroConverterOutput]
>>Analyze video stream
>> Seg. | frames | weight | volume
>>------±--------±-------±-------
>> 0 | 1090 | 1 | 1090
>>------±--------±-------±-------
>>total : 1090
vbv_delay overflow: 66444…
. . .
stuffing
. . .
stuffing
. . .
vbv_delay overflow: 798214
[Delete CNeroConverterOutput]#############…
>>Create Media Source from C:\mov emp emp2.avi
>>Seeking for Audio
>>Create Media Source from C:\mov emp emp2.avi
>>Seeking for Video
>>Create Media Stream Ex from media source
>>Create Media Stream Ex from media source
[Create CNeroConverterOutput]
>>Analyze video stream
>> Seg. | frames | weight | volume
>>------±--------±-------±-------
>> 0 | 943 | 1 | 943
>>------±--------±-------±-------
>>total : 943
[Delete CNeroConverterOutput]
[#] Error during encoding
Burn process failed!
NeroAPI reports: Error during encoding.

It always fails encoding the second file. Even if I try to encode the same file twice, it works the first time and fails the second.

C:\mov emp>“C:/Program Files/Nero/Nero 7/Core/nerocmd” --version
NeroCmd version 3.0.0.5
Nero API version 7.8.5.0
Ok.

Thanks in advance for any suggestions!

!