Fab won't recognize movies in drive! PLEASE HELP!

vbimport

#1

I recently upgraded DVDfab (gold) to the new 5.0.7.6 version. Ever since then the program will not recognize that there is a movie in my drive. I can hear the computer reading the drive and see an hour glass, but FAB does absolutely nothing. It had worked wonderfully before I upgraded to the new version. I have tried MULTIPLE movies and nothing. PLEASE HELP! :confused:

I am running Vista on a Gateway laptop.

THANKS!


#2

[QUOTE=dsn811;2103468]I recently upgraded DVDfab (gold) to the new 5.0.7.6 version. Ever since then the program will not recognize that there is a movie in my drive. I can hear the computer reading the drive and see an hour glass, but FAB does absolutely nothing. It had worked wonderfully before I upgraded to the new version. I have tried MULTIPLE movies and nothing. PLEASE HELP! :confused:

I am running Vista on a Gateway laptop.

THANKS![/QUOTE]

We have very little to go on to help you, which version was you using before you upgated to the lastest version…if it was ver 4 then you need to request for a new reg key.
but we really need more input from you


#3

dsn811
Try downloading the old version of dvdfab. I would try dvdfab
5.0.7.2. because a lot of us in the forum had trouble with 5.0.7.5.
if it works send your log for 5.0.7.6 to FENGTAO. So if the old version
works then it may be a glitch in5.0.7.6. If it still gives you a problem
try doing a system restore back a week or so when it was working
well and then download 5.0.7.2 again. If it works then it’s a problem
with the new version.
Good Luck ZAP.


#4

[QUOTE=zap em;2103695]dsn811
Try downloading the old version of dvdfab. I would try dvdfab
5.0.7.2. because a lot of us in the forum had trouble with 5.0.7.5.
if it works send your log for 5.0.7.6 to FENGTAO. So if the old version
works then it may be a glitch in5.0.7.6. If it still gives you a problem
try doing a system restore back a week or so when it was working
well and then download 5.0.7.2 again. If it works then it’s a problem
with the new version.
Good Luck ZAP.[/QUOTE]

You are correct about 5075, that is why version 5076 was releast so fast after ver 5075 :cool: