Eigen IIS webserver opzetten met bescherming

momenteel heb ik op het volgende adres een homepage draaien : http://24.132.20.253

dus eerst even de q’s van MS doorgezocht, en ook hier mijn vraag gesteld.

zijn reactie schrikt natuurlijk wel af, helemaal toen ik mijn pm doorlas bezoek je homepage en type vervolgens http://localhost/iishelp/default.asp niet schrikken! natuurlijk schrik ik wel en vraag om verduidelijking update je browser eerst jaja, nou dat komt bij mij niet echt over dat hij er veel verstand van heeft.

Maar goed, de vraag is dus, ten eerste, hoe kun je de server zo instellen dat deze niet zo snel de volgende melding zal geven “Access Forbidden: Too many users are connected” en hoe bescherm ik de server tegen lullo’s die meer willen doen dan m’n site bezoeken, ftp downloaden of iets willen posten (forum)?

alvast bedankt :slight_smile:

Meer user connections geven!

welnu, ik heb gisteren voor de aardigheid ffies Windows 2000 adv. server geinstalleerd en zag daar WEL een user limit (was ingesteld op unlimited) maar kan dit dus niet in stellen op een XP OS, althans niet via IIS progie (waarschijnlijk wel met een tweak)

Nu zal je denken, installeer dan W2k Adv server, nou dat zit zo, op die computer worden veel spellekes gespeeld (zowat de hele familie maakt er gebruik van) en moet dus goed compatible zijn met allerlei software.

je pm box is overigens full, dus kan niet terug pm-en betreffende FTP access

Is weer leeg!

Maar ehhh…

Gewoon bij je xp users ff in de opties geen limiet aanvinken!