Een nieuwsgroep maken

Hallo,

ik heb zo even zitten denken. Hoe moet je nu een eigen nieuwsgroep maken ?? Ik werk dus veel met bommanews (pandora) om dingen te downen en te uppen. Zou het nu mogelijk zijn om zelf een nieuwsgroep te starten ??? En indien ja, hoe doe je dat.

THX.

jas das zaus ik nou ook wil us willen weten.

nog zoiets (omdat deze topic is gestart) hoe kom ik op alt.binaries.cd.image.clonecd… ik heb begrepen dat je dan een soort “private” newsserver account moet aanvragen ofzoiets :stuck_out_tongue:

Eén, zoek op newsgroups of nieuwsgroepen en je kunt al wel wat informatie vinden over nieuwsgroepen :wink:

Maar om de vraag van Fille te beantwoorden, volgens mij kun je alleen newsgroups aanmaken als je de serverbeheerder bent, als gebruiker kun je dat niet zomaar bij mijn weten.

Om de vraag van Loek2001x te beantwoorden, niet alle nieuwsservers nemen alls newsgroups over (en maar goed ook, want nieuwsgroepen over kinderporno mogen er van mij gelijk af…). Het hangt dus erg af van op welke nieuwsserver je inlogt welke nieuwsgroepen je te zien krijgt.

Middels de zoekfunctie kun je enkele URLS vinden voor interessante nieuwsgroepservers, weet ze zelf niet anders had ik ze wel gelijk gepost :wink: