DVDFab5.0.6.0/PathPlayer

vbimport

#1

Hey Everybody, I’ve been useing DVDFab for a while now and I’ve come across a problem that has not shown up before. PathPlayer is enabled but 5.0.6.0 says it’s not so I can’t remove the stuff I want to. I just updated and used this version with no problems until today???THANKS!:confused:


#2

Make sure the “Always Enable…” PathPlayer option is selected in Common Settings. Please update to the latest version and post the Info page text from DVDFab’s analysis of a standard commercial DVD title. Do you get any error messages?


#3

[QUOTE=signals;2098080]Make sure the “Always Enable…” PathPlayer option is selected in Common Settings. Please update to the latest version and post the Info page text from DVDFab’s analysis of a standard commercial DVD title. Do you get any error messages?[/QUOTE]:iagree:
As usual, I agree with my good friend signals.
Just to emphasis this, stay clear of the default setting of “Enable PP when necessary”. This setting, in a word, stinks.

My setting is “Always enabled” and the only downside is waiting longer for the analyzing phase to complete…usually 10-20 seconds.
The “Disable” setting is ok too…more of a personal preference sort of thing.
If either setting fails, just swap to disable/enable as necessary.
With the “if necessary” setting, you really don’t have enough useful info in the event of a failed rip.


#4

OT
Welcome back, pard! :slight_smile:


#5

Hey,pathplayer is always enabled but in disc info it says pathplayer is disabled. No error messages


#6

I’m curious.
I’m set with [B]Enable PP when necessary[/B] and I have never had a problem. Why is this not a good idea?


#7

using 5065b no problems …except the setting for remove piracy warning on non zone1 discs …e.g. discs made in south africa and marked zone2.


#8

agree with maineman settings,disable or always


#9

Hey Guys, Thanks for the feedback! I’ve updated to 5.0.6.5 and still have the same problem…:confused:. In common settings pathplayer is always innabled but on the Info page it says pathplayer is disabled. I’m on FullDisc and I can’t remove FBI warnings etc. etc…The disc did rip but I can’t change navigation settings:(


#10

Try doing a clean uninstall located in this link http://club.cdfreaks.com/2065659-post1.html Follow the directions exactly as said and don’t forget to reboot.


#11

this happens from time to time with disc. mostly when pahplayer was first added. will probably just have to send the IFO files to fengtao.


#12

Thanks Everybody! Rebooted and everything is fine:disagree:


#13

[QUOTE=fswizardry;2098237]Thanks Everybody! Rebooted and everything is fine:disagree:[/QUOTE]
Always a good idea when setting changes don’t “stick”…:iagree:
Good to hear you’re up and running again


#14

Thanks very much everybody. The problem turned out to be the movie I was trying to back up. When I tried to back up the sequel, I had the same problem. pathplayer was enabled in the settings but in disc info it was disabled. The movie ripped and burned fine. When I tried another disc DVDFab worked fine:o


#15

Thanks very much everybody. The problem turned out to be the movie I was trying to back up. When I tried to back up the sequel, I had the same problem. pathplayer was enabled in the settings but in disc info it was disabled. The movie ripped and burned fine. When I tried another disc DVDFab worked fine:o[/quote]


#16

this happens from time to time with disc. mostly when pathplayer was first added. will probably just have to send the IFO files to fengtao.

:slight_smile:

as this could be an issue if you were trying to use the navigation options.
http://www.dvdfab.com/docs/index.php/Main/DVDToDVDFullDisc


#17

Have passed the IFO files on to fengtao.