DVDFab 8.1.8.1 Qt Beta (May 5 2012)

vbimport

#1

DVDFab 8.1.8.1 Qt Beta is out(May 5 2012)

http://www.dvdfab.com/mlink/download.php?g=DVDFAB_BETA

DVDFab 8.1.8.1 Qt Beta (May 5 2012)

New: Updated the VSO burning engine, which fixed a BSOD problem.

Blu-ray Copy:
New: Added support to copy Blu-ray 3D “Full Disc” to Blu-ray 3D BD25 with “Copy as Blu-ray 3D” option selected.
NOTE:
1.Please choose DVDFab burning engine in “Settings -> Write” if you want to burn disc.
2.Please try this new feature with Blu-ray RW disc, or copy to hard disk folder at first to make sure it’s working.
3.Please use latest version of DVDFab Virtual Drive v1370, if you want to mount and playback from hard disk folder.
4.PowerDVD 11 and Blu-ray 3D standalone player are supported, TMT3 and TMT5 are not supported now.

Fix: A problem that some special discs cannot be opened.
Fix: A problem that BDAV disc cannot be opened on certain drives.

Blu-ray Ripper:
Fix: A freeze problem when analyzing the title information, which was introduced in v8180.

Video Converter:
Fix: A 502.12.7 problem when converting with avi.xvid.audiocopy profiles.
Fix: A 504.00.12 problem when converting with most of mkv and mp4 profiles.
Fix: A freeze problem when converting with audio.copy profiles.


#2

Thanks, Alan.:cool:


#3

I missed that one! :slight_smile:

Thanks Alan. :flower:

[B]Wombler[/B]


#4

Thanks Alan


#5

v 8.1.8.1 works very differently than 7.0.9.3, and I’m losing files.

I created an ISO using 7.0.9.3 of 4 titles. I could create the same ISO using 8.1.8.1.

The first image shows using 7.0.9.3 to view the mounted ISO. All of the titles show up and they are the correct play time.

The 2nd image shows this ISO when viewed iwth 8.1.8.1. Two of the titles are the wrong play time - so something is different in how 8.1.8.1 works.

the Movie is Thelma and Louise.

Thanks!




#6

[QUOTE=ConfusedNeophyte;2633872]v 8.1.8.1 works very differently than 7.0.9.3, and I’m losing files.

I created an ISO using 7.0.9.3 of 4 titles. I could create the same ISO using 8.1.8.1.

The first image shows using 7.0.9.3 to view the mounted ISO. All of the titles show up and they are the correct play time.

The 2nd image shows this ISO when viewed iwth 8.1.8.1. Two of the titles are the wrong play time - so something is different in how 8.1.8.1 works.

the Movie is Thelma and Louise.

Thanks![/QUOTE]

It could be a peculiarity with PathPlayer which sometimes gets it wrong with older movies.

Try turning PathPlayer off and see what happens.

[B]Wombler[/B]