DVDFab 8.1.7.6 Qt is out (April 12, 2012)

vbimport

#1

DVDFab 8.1.7.6 Qt is out (April 12, 2012)

http://www.dvdfab.com/mlink/download.php?g=DVDFAB

DVDFab 8.1.7.6 Qt(April 12, 2012)

DVD Copy:
New: New: Added support for a new protection as found on “Mission: Impossible - Ghost Protocol”.

Blu-ray Copy:
Fix: A 504 error when copying “War Horse” in “Full Disc” mode.


#2

Thanks!! :slight_smile:


#3

Thanks SJ


#4

Trying it right now on my new Z77 build.


#5

Why can’t I click on anything on this sub forum. I want to get the latest version of dvdfab css free but it won’t let me click on it ???


#6

[QUOTE=castlejoe;2630195]Why can’t I click on anything on this sub forum. I want to get the latest version of dvdfab css free but it won’t let me click on it ???[/QUOTE]
Maybe its on your end, I can click on it just fine. But you never know with electonics, it could be anything.:wink:


#7

The only thing that makes the little hand appear is the post quick reply button


#8

[QUOTE=castlejoe;2630203]The only thing that makes the little hand appear is the post quick reply button[/QUOTE]

Are you using a ‘Pop-up Blocker’ ?

If so try turning it off and see if you still have the problem, if not suggest you allow pop-ups from this website.

[B]SJ[/B]


#9

I’m having the same problem, unable to click on anything


#10

I’m using firefox for my browser and I just enabled it to accept pop up’s from here and it’s still not working. I am trying to click on the link from you (stormjumper) to get the css free version of dvdfab but not able to. I own a passkey but for some reason it doesn’t check for updates. Just getting frustrated Thanks for the advice


#11

[QUOTE=duckrising;2630209]I’m having the same problem, unable to click on anything[/QUOTE]

Strange I just tried the download link and I have no trouble other then taking a while to start the download but thats due to my security checking the download first before it starts the download.

Just a guess here but a few days ago there was a hack to the website, try cleaning your Internet files and delete all cookies then log back in and try again.

[B]SJ[/B]


#12

hmm, interesting, if I do a shift-reload in firefox the download link becomes active for about a second while something is being loaded and then goes inactive

But deleteing cookies etc, doesn’t seem to help.


#13

problem also occurs with chrome, IE9 appears to work fine though


#14

I see both of you are using firefox must be a setting because I have no problem with IE.


#15

I downloaded the latest version from the web site of Dvdfab but I have always gotten it from here because I can get the region and css free version here. Not sure what’s going on but thanks for the help and maybe next time I come back it won’t mess with me.


#16

[QUOTE=castlejoe;2630216]I downloaded the latest version from the web site of Dvdfab but I have always gotten it from here because I can get the region and css free version here. Not sure what’s going on but thanks for the help and maybe next time I come back it won’t mess with me.[/QUOTE]

It might be something a little wonky with certain themes in the forums. http://club.myce.com/f20/problem-attachments-326858/ & http://club.myce.com/f3/what-did-i-click-326856/index2.html (They may not seem to be similar, but it appears they may be linked).


#17

Thanks Albert

Forgot about that thread.


#18

[QUOTE=Albert;2630222]It might be something a little wonky with certain themes in the forums. http://club.myce.com/f20/problem-attachments-326858/ & http://club.myce.com/f3/what-did-i-click-326856/index2.html (They may not seem to be similar, but it appears they may be linked).[/QUOTE]

Could well be related to both of those threads. :iagree:

[B]Wombler[/B]


#19

changing the theme to styleid 7 or 11 does indeed fix the problem. id’s 14 & 15 still give me the same problem.


#20

Something wrong with this file you posted here it’s corrupted.It won’t install, it says it is corrupted and to re-download it again…