DVDFab 6005 Beta not creating Blu-Ray ISO

Hi,

I’m using a clean install of DVDFab 6005 Beta on Windows Vista Home Premium X64 w/service pack 2 RTM installed. I am using the SW in trial mode.

I attempted to make a Full Disc backup of a commercial Blue Ray disc. I provided a good destination and filename for the expected ISO. The backup process complete dialog is displayed at the end of the backup, but no ISO is created. Instead, I end up with a full backup of the disc in DVDFab’s Temp directory. With Vista, this is c:\users[I]username[/I]\ documents\dvdfab…

I can easily take this backup and create an ISO from it using Imgburn. The content is complete and plays fine. I just wanted you to know that the ISO file is not being created.

Also, I have a question. When do you plan on adding the Customize section and functionality (similar to what’s in DVD to DVD) to Blu-Ray to Blu-Ray?

Thanks very much,

Abe

[QUOTE=abekl;2273610]Hi,

I’m using a clean install of DVDFab 6005 Beta on Windows Vista Home Premium X64 w/service pack 2 RTM installed. I am using the SW in trial mode.

I attempted to make a Full Disc backup of a commercial Blue Ray disc. I provided a good destination and filename for the expected ISO. The backup process complete dialog is displayed at the end of the backup, but no ISO is created. Instead, I end up with a full backup of the disc in DVDFab’s Temp directory. With Vista, this is c:\users[I]username[/I]\ documents\dvdfab…

I can easily take this backup and create an ISO from it using Imgburn. The content is complete and plays fine. I just wanted you to know that the ISO file is not being created.

[B]Also, I have a question. When do you plan on adding the Customize section and functionality (similar to what’s in DVD to DVD) to Blu-Ray to Blu-Ray?[/B]

Thanks very much,

Abe[/QUOTE]

Keep an eye on this forum, and you’ll know a soon as we do.

OC

:slight_smile: