DVDFab 6.0.4.0 May be giving wrong MB size

vbimport

#1

I am using DVDFab 6.0.4.0. When I try to backup a DVD, the
quality statement reads:

"Quality: 100% (19MB -> 19 MB)"

This is a DVD. These numbers cannot be correct because
it is a movie and is part of a multiple set.

This has happened more once. One time I went ahead
and did the copying only to get a DVD that would not backup.
The DVD did not work in any of the DVD players.
Can someone explain how I can get this DVD to copy to
the correct size.

Needless to say, I am knew to this backup stuff. I assure that
there will be more questions to come. Thanks for any and
all help provided.


#2

[QUOTE=Oh Great One;2462483]I am using DVDFab 6.0.4.0. When I try to backup a DVD, the
quality statement reads:

"Quality: 100% (19MB -> 19 MB)"

This is a DVD. These numbers cannot be correct because
it is a movie and is part of a multiple set.

This has happened more once. One time I went ahead
and did the copying only to get a DVD that would not backup.
The DVD did not work in any of the DVD players.
Can someone explain how I can get this DVD to copy to
the correct size.

Needless to say, I am knew to this backup stuff. I assure that
there will be more questions to come. Thanks for any and
all help provided.[/QUOTE]

Not much to go on to give you help, however is there a reason why you are using an old version ? the latest version is v6125 also what setting do you have for Pathplayer and what mode are you use…ie…full disc, main movie or clone, it could also help if we knew what the title of the DVD(set) besides just “part of a multiple set”

[B]SJ[/B]


#3

In response to StormJumper:

I am using this version because it has worked on over 350 of my DVDs. When I use DVDFab I
use only the “Full Disc” mode. Afraid to use anything else. The DVD that is causing the problem
is The History Channel’s “Salem Witch Trials”. The Winds of War is another set that gave me the
incorrect MB size.

PathPlayer is set to “Enable PathPlayer when necessary”. By the way, exactly what is this?

Most of the setting are the defaults. I changed:

  • the output and temp directories
  • the burn speed to 8X

Thanks again StormJumper.


#4

[QUOTE=Oh Great One;2462725]In response to StormJumper:

I am using this version because it has worked on over 350 of my DVDs. When I use DVDFab I
use only the “Full Disc” mode. Afraid to use anything else. The DVD that is causing the problem
is The History Channel’s “Salem Witch Trials”. The Winds of War is another set that gave me the
incorrect MB size.

PathPlayer is set to “Enable PathPlayer when necessary”. By the way, exactly what is this?

Most of the setting are the defaults. I changed:

  • the output and temp directories
  • the burn speed to 8X

Thanks again StormJumper.[/QUOTE]
Try turning off/Disabling Pathplayer :smiley:


#5

Thank you StormJumper. I reset "PathPlayer"and it worked. Thanks again.