DVDFab 5 Customize Will Not Take!

vbimport

#1

If I attempt to make any changes to DVDFab5 instead of restarting with the changes made it starts a fresh install and wants me to reregistar! No matter what I do when it starts no changes have been made.

I am running Vista Ultimate 64 Bit and have uninstalled DVDFab, deleted the folders both under programs and Users than restarted and reinstalled the latest DVDFab with no change.

Any ideas will be gratly appreciated.


#2

Hi,

Please try DVDFab 5.1.0.0 to see the result:

http://club.cdfreaks.com/f116/dvdfab-platinum-gold-hd-decrypter-option-mobile-5-1-0-0-out-254067/

Best Regards,
Fengtao


#3

Sorry I was not clearer. When I said, “reinstalled the latest DVDFab with no change.” I was referring to Version 5.1.0.0. This problem has been going on for a couple of months now through several Betas and regular releases.

Thanks for a great program and your help.


#4

[quote=ChicKC;2139570]Sorry I was not clearer. When I said, “reinstalled the latest DVDFab with no change.” I was referring to Version 5.1.0.0. This problem has been going on for a couple of months now through several Betas and regular releases.

Thanks for a great program and your help.[/quote]
Did you do a clean uninstall by stormjumper? Here’s a link to it http://club.cdfreaks.com/2065659-post1.html . Follow his directions exactly as said and do everything.


#5

[QUOTE=GJ;2139624]Did you do a clean uninstall by stormjumper? Here’s a link to it http://club.cdfreaks.com/2065659-post1.html . Follow his directions exactly as said and do everything.[/QUOTE]

Yes I did a clean Install and strange as it sounds the changes now take except when I try, “Add Auto Play Handler” under General. Could this function just be a problem under Vista 64 bit or does it work for others with Vista 64 bit?