DVDFAB 5.2.2.0 and Death Race CLONE mode!

vbimport

#1

DVDFab 5.2.2.0 could’nt clone DEATH RACE. Again we are talking CLONE and nothing else. However im talking R1 also. After cloning with DVDFab and playing movie back it says disc is dirty in about 7 seconds. And NO it is’nt the MKM-001 MIS either. I also tried to clone with AnyDVD and CloneCD and did the same thing. Then i tried ImgBurn and AnyDVD and same thing. Only way i could CLONE this damn movie was to use AnyDVD and Rip Video DVD to Harddisk then take Imgburn in build mode and make a ISO then burn it with Imgburn in write mode and it worked 100%. When i ripped it to HDD the folder was 6.91 GB and when the build mode made the ISO the ISO was 6.97 GB like the original DVD. I burned that and it came out perfect. So if you get a dirty DVD disc error trying to play this movie its bogus but the clone is garbage also.


#2

Update PLEASE disregard the above post. After further testing i have found out that DVDFab 5.2.2.0 CLONES this movie 100%. The problem was found by me switching to a Pioneer 116 burner and it worked fine. When i used a LG GSA-H10N i was getting this crazy problem which i will figure out today. Again DEATH RACE 100% clone no problems using VSO, Thank you.

2008-12-22 01:04:17 Info WRITE SUCCESS: Disc written
2008-12-22 01:04:17 Info Finalization Time 00:00:42 - Total completion time 00:14:40
2008-12-22 01:03:34 Info Write finished in 00:13:58 - Finalization start here. Avg. burn rate 7.09
2008-12-22 00:49:36 Info Lead-in burning time (mS) 0
2008-12-22 00:49:36 Info Write started 3658528 sectors to write
2008-12-22 00:49:36 Info Init success: DVD+R Dual Layer
2008-12-22 00:49:36 Info Init DVD+R Dual Layer: Layer change set to LBA 1829264 (3.49 Gb.)
2008-12-22 00:49:19 Info Writing speed requested x8.0, effective x8.0
2008-12-22 00:49:18 Info Layer break set by user at sector 1829264
2008-12-22 00:49:18 Info Available write speed: 10x, 8x, 6x, 4x, 2.4x,
2008-12-22 00:49:18 Info Media ID: MKM-001-00
2008-12-22 00:49:18 Info Media type: Dual Layer DVD+R
2008-12-22 00:49:16 Info Write started
2008-12-22 00:49:13 Info New media (DL DVD+R) inserted. Burning layer is ready to write
2008-12-22 00:49:10 Info Compatible media types : DVD-R, DVD-RW Seq., DVD-RW RO, DVDRAM, DVD+R, DVD+RW, CD-R, CD-RW, DL DVD+R, DL DVD-R
2008-12-22 00:49:10 Info Drive has IDE-ATAPI physical interface
2008-12-22 00:49:10 Info New Drive selected : 0:0:0 - PIONEER DVD-RW DVR-116 1.09 [F] (Usb)
2008-12-22 00:49:10 Info Current Drive selected : 1:0:0 - TSSTcorp DVD±RW TS-T633A D300 [E] (Ide)
2008-12-22 00:49:10 Info Using Patin-Couffin driver Version 1.37, Internal revision 37 Async. Access mode
2008-12-22 00:49:10 Info System default language : English (United States)
2008-12-22 00:49:10 Info User default language : English (United States)
2008-12-22 00:49:10 Info DLL Version : 3.2.2.402
2008-12-22 00:49:10 Info DLL : C:\Program Files\DVDFab 5\vso_hwe.dll
2008-12-22 00:49:10 Info Version : 5, 2, 2, 0
2008-12-22 00:49:10 Info ExeName : C:\Program Files\DVDFab 5\DVDFab.exe
2008-12-22 00:49:10 Info OS : Microsoft Vista Home edition (build 6001) with Service Pack 1 6.0


#3

OK glad you got it done as I just now finished cloning this movie today and it played great using 5.2.2.0 PP enable and Verbatim +R DL media, R-1 movie


#4

You got it Jim it works great. I changed firmware on LG drive to JJ11 on the GSA-H10N which is actually Hitachi firmware and all is well now. I try to give all drives a little usage now and then but between the 112’s, 115’s and 116’s they never fail. Now the LG-GSA-H10N with JJ11 firmware on it has auto bitsetting and RPC1. I have’nt used the drive in 9 months. Got about 8 MKM-001’s going back to verb when i get 50 to send them. BTW i had same settings and media as you for the clone. DVDFab 5.2.2.0 also cloned Burned After Reading 100% also.


#5

Greatttttttttttttttt :0 :slight_smile: