DVDFab 4.0.3.2 Splitting/Subtitles problem

Hi

Software used:

  • DVDFab v4.0.3.2
  • Windows Media Player 11
  • VobSub (for subtitles display)

I am having some issues with subtitles but only if I am
using “Split by chapter” option (generic copy mode).
See the settings used:
http://img229.imageshack.us/img229/3696/settings1fg0.png
http://img153.imageshack.us/img153/2849/settings2wm7.png

The process itself runs without any problems.
DVD is split into chapters and IDX and SUB files are created.
See the conversion process screens:
http://img72.imageshack.us/img72/237/conversion1vq3.png
The end result:
http://img153.imageshack.us/img153/1383/conversion2se5.png

The problem is that only the first chapter displays the subtitles in WMP 11
(even though idx and sub files are created for all of them)
If I use “VobSub SubResync” to view the first
chapter IDX/SUB file it looks “normal”:
http://img229.imageshack.us/img229/9439/subresync1xr3.png

On the other hand, every other chapter (2+) IDX/SUB file has negative times:
http://img153.imageshack.us/img153/2504/subresync2wx5.png

I’ve tried a few different DVDs with 20-30 chapters and its
always the same deal, 1st chapter is fine and all the subsequent
ones “appear” invalid and Windows Media Player 11
does not display anything.

V

try out the update

http://club.cdfreaks.com/f116/dvdfab-4-0-3-6-beta-235340/

Hey

4.0.3.6 Beta has the same issue. Only the first chapter idx/sub is
displayed by WMP11.

V

DVDFab Platinum Support Page:

http://www.dvdfab.com/support.htm