DVD20ne and ICopy 7 with Gladiator errors HELP!

HI All

I have a problem with gladiator R2

I have tried this

  1. I Have tried to copy the whole film and menus with ICopy 7
    now the first few chapters work but the other chapters go back to the main menu when thay should go to the next. so Icopy 7 do`s not branch this film properly.

  2. Tried the dvd20ne V1.2 and what i did was rip the whole cd to drive
    then compresed the film and then copied the compresed vobs back into the orig and used ifoedit to get VTS sectors and tried that it woked well but once more the film would not work on some chapters.

is it only this movie is there some kind of error or somthing i have tried always to get it to work

can anyone help me get this to work thanks

Read this thread.

http://club.cdfreaks.com/showthread.php?s=&threadid=64783

why is it that some people can’t follow simple directions? if you’re using dvd2one you rip only the movie not the whole dvd…not the whole dvd only the movie. then process with dvd2one.

memcco

i dont want just the movie i like the menus to so thats why
you have to rip the whole cd duh!!!

then you recompress the movie to fit with the menus with dvd20ne

so follow that

Originally posted by Meridius
[B]memcco

i dont want just the movie i like the menus to so thats why
you have to rip the whole cd duh!!!

then you recompress the movie to fit with the menus with dvd20ne

so follow that [/B]

Meridius, I just made a successful full disk backup of Gladiator region 1, following the guide posted by JDOBBS. Give it a try if you haven’t already…works perfectly.

Mike

had the same problem…