DVD-doosjes (hoesjes)

vbimport

#1

Hallo iedereen ik wil graag dvd hoesjes kopen uit de cdfreaks-shop maar voordat ik ga bestellen wilde ik het volgende graag weten ik heb hier zelf wat doojes liggen (2 soorten) 1 met wel erg dun plastic en 1 met een wat dikker plastic nou wil ik graag de doosjes kopen met dat dikke plastic (zoals de dvd’s uit een video-theek ) zijn die hoesjes van de cdfreaks-shop met dat dikke plastic ???

p.s. ik bedoel dat plastic waar je de covers achter doet


#2

Glanzend en verder de normale dikte.

Volgens een collega van mij zijn de hoesjes wel erg fragiel , gaan snel stuk.


#3

Volgens een collega van mij zijn de hoesjes wel erg fragiel , gaan snel stuk
die wil ik dus niet hebben of zijn al die dvd hoesjes die je koopt online zo


#4

och , persoonlijk heb ik er niet zoveel moeite mee. Ik heb 100 dvd hoesjes gehaald op de hcc dagen , was in totaal 15 euri kwijt.

Het plastic is inderdaad wat fragiel , maar hoe vaak zit ik nu naar een hoesje te staren , toch al heel wat minder dan de film die erin zit :slight_smile:


#5

simply: Je bedoelt die van het merk Amaray, maar die zijn een stuk duurder. Die kosten ongeveer € 0,80 per stuk. Bij Opus Supplies zijn ze o.a. te koop.


#6

Originally posted by Mr. Belvedere
[B]och , persoonlijk heb ik er niet zoveel moeite mee. Ik heb 100 dvd hoesjes gehaald op de hcc dagen , was in totaal 15 euri kwijt.

Het plastic is inderdaad wat fragiel , maar hoe vaak zit ik nu naar een hoesje te staren , toch al heel wat minder dan de film die erin zit :slight_smile: [/B]

Die aankoop heb ik ook gedaan. Bij mij zater er trouwens maar 99 doosjes in… :a