Dumbo receive error during copy

Getting an error during copy of Dumbo at VTS_03_1.VOB. Tried 8,1,1,2, 8.0.8.5 and 7.0.6.7 for full disc copy to DVD5

This is the error message from the process log

14:36:22: Analyzing of DVD started
14:36:22: Analyzing of DVD completed successfully
14:36:22: Copy process started
15:42:24: Task_1 failed! Error=102()

From the internal log

DVDFab 8.0.8.5 (2011/08/20 14:33:57)

0m 12.35s: option dvd2dvd 1 dvd2mobile 1 bluray2bluray 1 bd2mobile 1 bd23d 1 bd2dvd 1 file2mobile 1 filemover 1
0m 34.62s: detected dvd
0m 34.76s: drive D
0m 34.78s: dvd type 1
0m 34.82s: volume label DUMBO
0m 45.68s: got copyright 1 fe
0m 55.09s: got udf/iso
1m 45.54s: got discinfo
1m 45.56s: pathplayer disabled 0
2m 07.43s: got dvdinfo
2m 08.15s: opened dvd

What is the problem? How do I resolve?

[QUOTE=mikemc0730;2600737]Getting an error during copy of Dumbo at VTS_03_1.VOB. Tried 8,1,1,2, 8.0.8.5 and 7.0.6.7 for full disc copy to DVD5

This is the error message from the process log

14:36:22: Analyzing of DVD started
14:36:22: Analyzing of DVD completed successfully
14:36:22: Copy process started
15:42:24: Task_1 failed! Error=102()

From the internal log

DVDFab 8.0.8.5 (2011/08/20 14:33:57)

0m 12.35s: option dvd2dvd 1 dvd2mobile 1 bluray2bluray 1 bd2mobile 1 bd23d 1 bd2dvd 1 file2mobile 1 filemover 1
0m 34.62s: detected dvd
0m 34.76s: drive D
0m 34.78s: dvd type 1
0m 34.82s: volume label DUMBO
0m 45.68s: got copyright 1 fe
0m 55.09s: got udf/iso
1m 45.54s: got discinfo
1m 45.56s: pathplayer disabled 0
2m 07.43s: got dvdinfo
2m 08.15s: opened dvd

What is the problem? How do I resolve?[/QUOTE]

Hi mikemc0730

According to the log you provided it shows pathplayer is disabled, please enable pathplayer.

I also suggest you clean the disc, it may be dirty even if you see nothing.

StormJumper

Thank you for the quick reply.

I cleaned the DVD. Set Pathplayer on. Now it will not get pass the "Open DVD Source’.

The DVD might be scratched. When I put in my DVD player, it hung on the previews. It appears the main movie is okay.

Here is the log

DVDFab 8.0.8.5 (2011/08/21 12:24:52)

0m 14.25s: option dvd2dvd 1 dvd2mobile 0 bluray2bluray 1 bd2mobile 0 bd23d 1 bd2dvd 1 file2mobile 0 filemover 0
0m 49.96s: detected dvd
0m 50.15s: drive I
0m 50.21s: dvd type 1
0m 50.21s: volume label DUMBO
1m 00.14s: got copyright 1 fe
1m 01.45s: got udf/iso
1m 03.28s: got discinfo
1m 03.32s: pathplayer enabled
4m 15.43s: detected dvd
4m 15.82s: drive I
4m 15.82s: dvd type 1
4m 15.82s: volume label DUMBO
4m 22.11s: got copyright 1 fe
4m 23.42s: got udf/iso
4m 24.79s: got discinfo
4m 24.81s: pathplayer enabled

If the disc is scratched most likely that is a big factor of your issue, if it hangs only on the previews and the main movie itself plays fine then I suggest you turn pathplayer off…(Disabled)…and set DVDFab to “Main Movie” mode.

That is what I did. Thanks for your help

Your welcome. :slight_smile: