Digitale TV

Ik heb digitale tv aangevraagd in HD kwaliteit bij Ziggo.

Mijn excuus maar er is bij ons in de buurt ( nog) niets anders verkrijgbaar en Digitenne wil ik niet.

Nu heb ik dus 2 tv’s en een pc die ik (eigenlijk) allemaal op de digitale ontvanger zou willen hebben. Is dat mogelijk? En zo ja hoe? Zonder twee extra digitale ontvangers te kopen uiteraard

Ik ben ook van plan om alle bouwmarkt zooi wat betreft aansluitspul te vervangen door kwalitatief beter spul. Ik heb gehoord dat Hirschmann een goed merk is.Klopt dit een beetje of zijn er nog ander (betere) merken?

Misschien dat ik hiervoor in het verkeerde forum gedeelte zit maar ik heb geen flauw idee of er in het engelstalige gedeelte ook veel nederlanders zitten en omdat dit eigenlijk een specifiek vraagstuk is doe ik het hier.

grtz Dúnedain

Ik denk dat je het beste voor de aansluitmeuk naar een sattelietdealer zou kunnen gaan. Daar hebben ze wat dat betreft genoeg expertise op het gebied van zwakke signalendoorgifte.
Ik ben bang dat het meerder aansluitingen niet zal lukken, je hebt voor iedere aansluiting weer een nieuwe smartcard nodig of je moet alleen op 1 tv tegelijk willen kijken.

Goede vraag…heb voor mijn nieuwe huis ook digitale TV besteld, maar dan via UPC (had gezworen nooit meer bij UPC te zullen gaan, maar digitale TV via de kabel is het beste en Ziggo heeft volgens mij nog meer ellende).

Als ik het goed begrepen heb kun je wel het gewone analoge kabelTV signaal gewoon doorlussen, maar voor het digitale signaal ben je afhankelijk van de decoder. Het is op zich wel vreemd dat je het signaal dat uit de decoder komt niet kunt splitsen…dat zou een stuk handiger zijn…

Als iemand nog tips heeft, houd ik me ook van harte aanbevolen…

[QUOTE=Da_Taxman;2263960]Goede vraag…heb voor mijn nieuwe huis ook digitale TV besteld, maar dan via UPC (had gezworen nooit meer bij UPC te zullen gaan, maar digitale TV via de kabel is het beste en Ziggo heeft volgens mij nog meer ellende).

Als ik het goed begrepen heb kun je wel het gewone analoge kabelTV signaal gewoon doorlussen, maar voor het digitale signaal ben je afhankelijk van de decoder. Het is op zich wel vreemd dat je het signaal dat uit de decoder komt niet kunt splitsen…dat zou een stuk handiger zijn…

Als iemand nog tips heeft, houd ik me ook van harte aanbevolen…[/QUOTE]

Het signaal dat uit de decoder komt is wel te splitsen ( http://www.hdmi-kabel.be/ ) Alleen is de decoder maar in staat om 1 kanaal te decoderen.

Er bestaan wel oplossingen in de satellietwereld, maar of die ook werken met digitale kabel weet ik niet: http://www.ellu-satelliet.nl/N_frame.html?http://www.ellu-satelliet.nl/N_art_542.html

Ook weet ik niet of dit helemaal 100% legaal is (om eerlijk te zijn denk ik van niet)

[QUOTE=Crowley;2264089]…Ook weet ik niet of dit helemaal 100% legaal is (om eerlijk te zijn denk ik van niet)[/QUOTE]

:slight_smile: Laat Tax het maar niet lezen of horen :cop::iagree::D:D:D

grtz Dúnedain

ps tnx 4 react Crowley was best bruikbaar die info

Web alternatief: Live TV - Ziggo Portal[/quote]

http://www.ziggo.nl/televisie/livetv

je moet wel een account hebben bij ziggo

ps

je kan ook op google zoeken op term

tv van ziggo op de pc kijken :iagree:

[QUOTE=pepetio;2276444]Web alternatief: Live TV - Ziggo Portal[/QUOTE]

http://www.ziggo.nl/televisie/livetv

je moet wel een account hebben bij ziggo[/QUOTE]

Dat gaat om een internet account en laat dat nu het aller aller allerlaatste zijn wat ik wil. Maar goed ik ben er nog steeds benieuwd naar maar voorlopig is het prima dat ik op de andere tv’s analoog moet kijken

grtz Dunedain

[QUOTE=Dunedain;2264169]:slight_smile: Laat Tax het maar niet lezen of horen :cop::iagree::D:D:D

grtz Dúnedain

ps tnx 4 react Crowley was best bruikbaar die info[/QUOTE]

Afgelopen weekend ben ik bij een satdealer geweest en ook even gevraagd naar die cardsharing kits. Het is dus wel legaal omdat je het voor thuisgebruik hebt en niet de cardkeys bekent maakt.