De horoscoop voor deze week

Waterman:

Deze week ontdekt u dat het belastingparadijs waar u een alweer een jaartje geleden naartoe trok, vooral een belastingparadijs blijkt te zijn voor de belastingen.

Kreeft:

Kreeften hoeden zich deze week beter voor warm water en vooral als een court-bouillon in ligt te trekken.

Schorpioen:
Men zegt wel eens dat je ape-lazarus drinken nergens goed voor is, maar jij zorgt er deze week toch mooi voor dat de Nederlandse taal alweer een prachtig woord rijker zal zijn nml.: Orca-filie.

Leeuw:
De wereld loopt vol met ongelukkige mensen, maar daar zal U vanaf volgende week niet meer bij zijn, nadat u beide benen verliest.

Weegschaal:

Rechercheurs weten dat elke misdaad te maken heeft met ofwel geld, ofwel seks ofwel met een mix van beiden, en dat stelt jou meteen rigoureus buiten elke verdenking.

Maagd:

Vanaf deze week zal je naam steeds blijven vallen wanneer iemand abusievelijk een tubetje glijmiddel verwisseld met een tubetje superglue en daarmee de middenvinger rotsvast in de eigen reet betonneerd.

Vissen:
Herinner je nog dat je een tijdje geleden klaagde dat je zo’n problemen had met ouder worden? Guess what?! De sterren hebben wel héél goed nieuws voor u!!

Ram:
Tot uw scha en schande zal u zondag ontdekken dat een geschikte firewall voor uw internet toegang NIET bestaat uit een rechthoekige aluminium bakvorm, een prop watten, lucifers en een liter methanol.

Steenbok:
Je reputatie als kettingzaagmoordenaar, krijgt weer eens een enorme boost, als je dit keer het tuingereedschap van de tweede overbuur naar rechts molt.

Boogschutter:
Zaterdag zal blijken dat de salade die je kocht, alhoewel gegarandeerd vrij van salmonella, doch niet geheel vrij van gilamonster was.

Stier:
De sterren voorspellen dat meer geld verdienen je financiële situatie enorm zal vooruit helpen, vermijd deze week ook om tegen bomen aan te rijden en hou bijtende zuren uit de handen van kleine kinderen.

Tweelingen:
Het kan op het eerste zicht misschien absurd lijken, ja zelfs een beetje van de wilde ratten besnuffeld, beste tweeling, maar de communicatie tussen personen kan enorm verbeteren middels het gebruik van woorden


Schaamteloos geplukt uit het eerste nummer van het E-Zine B@lzak.

Geweldig, ik heb niet er niet eens aan gedacht watten in m’n firewall te stoppen… (waar zat ik met m’n hersenen)…

Grappig :slight_smile: