Cool Edit 2000 v1.0 build 2374 hier te halen

vbimport

#1

Werk met audiobestanden, maak MP3's en meer

Cool Edit is een oude bekende bij mensen die wel eens geluidsbestanden willen manipuleren tegen een lage prijs. Waar andere audioeditors stukken van mensen kosten kan je Cool Edit 2000 als shareware gebruiken en registreren voor een luttele som. Het is een zeer compleet programma, met ondersteuning voor vrijwel alle audioformaten, incluis MP3 en RealAudio G2. Daarnaast kan je een heel aantal effecten zoals equalization, amplificatie en analyse tools gebruiken om geluid te manipuleren. Bij CE 2000 zit naast een uitgebreide helpbestand ook een multimedia voorstelling, zodat je snel weg bent met alle functies van het programma. Alles werkt behalve de full length encodering van MP3-bestanden. Daarvoor moet je het registreren.
Windows 95/98/NT/2000

zonder crack zoek die zelf

hierzo


#2

Bedankt Wilma, maar er hoort nog wat bij.
Dit: ce2kreg

======
Unzip and install. Run the reg user patch ce2kreg.exe then you can now
enter a serial, unlike the lame <DSL?> release.

Name: MFD Corp.
Serial: Q17EXF5U


#3

Voor de liefhebbers;

Met ruis reductie moet je bij cooledit eerst een stukje ruis opnemen b.v. bij het begin van een nummer waar je alleen ruis hoort.
Optie ‘get profile from selection’ dit dus opslaan, vervolgens de hele WAV selecteren en ‘load profile’ het profiel wat je zojuist hebt opgeslagen en daarna filteren met dit profile. Voor tikken is er een plug in te downloaden bij Syntrillium.

Als je na dit filteren geen verschil hoort zou ik naar de oren dokter gaan!