Computing NV oplichters?

http://www.computing-nv.u4l.com/
Heeft iemand hier ooit wel eens besteld?
Ik laatst wat besteld (2 weken geleden) en vooruit betaald (ja,ik weet het…) en sindsdien niets ontvangen of gehoord (ze reageren ook niet op emails):frowning:
Het adres is:

Computing NV
Postbus 118
4330 AC Middelburg

NOOIT vooruit betalen op internet.gewoo nop rembours doen kost het misschein meer maar dan weet je zeker dat het aankomt en als er nix aan komt ook geen geld kwijt.

bel anders die lui op

Postbusadressen is helemaal link…
Als er geen bezoekadres is waar je je verhaal kunt halen zou ik er nooit aan beginnen, er zijn teveel bedrijfjes in business die leven op de oplichting van anderen.

Het kan natuurlijk altijd anders zijn, maar loop anders even bij de Kamer van Koophandel binnen om te kijken of ze wel geregistreerd zijn.

Wanneer je een telefoonnummer hebt even bellen en wanneer je bezoekadres hebt en ze geen telefoon opnemen, aangetekende brief sturen waarin je ze de gelegenheid geeft om binnen een bepaalde periode (1 week) geeft om de bestelde goederen alsnog te leveren.

Ikw eet niet hoe je betaald hebt, maar informeer anders ook even bij de bank in hoeverre de betaling nog is terug te boeken (als rekening niet meer bestaat weet je gelijk waar je aan toe bent :wink: ).

Kan natuurlijk ook nog zo zijn dat er iets anders aan de hand is, het hoeft niet altijd zo erg te zijn als je nu vermoed.

Originally posted by evolutionx
[B]http://www.computing-nv.u4l.com/
Heeft iemand hier ooit wel eens besteld?
Ik laatst wat besteld (2 weken geleden) en vooruit betaald (ja,ik weet het…) en sindsdien niets ontvangen of gehoord (ze reageren ook niet op emails):frowning:

[/B]

Misschien vergeten een postzegel op je brief te doen? Klinkt misschien stom maar toen ik voor het eerst iets bestelde (bij DTC, later hebben ze me alsnog opgelicht maar goed)Ik was bij de eerste keer de postzegel vergeten maar de brief was toch aangekomen dus…

Anders misschien kijken of je iets kan achterhalen met WHOIS (neotrace ofzo) of gaan posten bij het postkantoor :wink:

Whahaha, kamer van Koophandel???

Hebben jullie die site al eens bekeken…???

Dat is gewoon een CD dealer, dus niet een hardware store zolas jullie allemaal denken (ik ook eerst)!

Effe citaat:
"De internet Software CD shop waar bijna alles aan
software en muziek te koop is.

Nieuwe Binnen Twilight DVD 54"

Twilight 54 is “nieuw” binnen, ehm…twilight 57 is al onderweg, dus ik ben bang je ze niet echt snel zullen zijn. of dat je je geld gewoon kwijt bent… :frowning:

Originally posted by djrolo
Hebben jullie die site al eens bekeken…???

Misschien beter even kunnen doen, maar de verbinding is hier zo brak…Denk niet dat je je geld dan terugkrijgt…
En naar de Politie gaan om aangifte te doen lijkt me ook niet handig:

“Ja, ik wilde illegale cd’s bestellen en heb vooruit betaald, maar nu leveren ze niet”

Ze zien je aankomen :stuck_out_tongue:

Kon je alleen onder vooruitbetalen bestellen of ook onder rembours?! Anders moet je gewoon nog een keer bestellen en dan tegen de postbode zeggen dat je niks besteld hebt en dan hem volgen totdat ie het pakketje terugbrengt bij degene die het verstuurd heeft!
Wat je ook kunt doen is een grote bestelling plaatsen bij hun (via ander emailadres offcourse) en zeggen dat je het wilt ophalen bij ze! MayB trappen ze erwel in omdat je veel besteld en ze dan alleen maar aan $$$ denken! :smiley:
Dan ga je erheen met wat mafkezen en dreig je dat je cash terugwilt en ook de bestelde cd’s anders bel je per direct de cops!!!

Als je voor het laatste kiest moet je mij wel ff vragen of ik mee wil want das wel koel!!! :wink:

Good luck anyway!

Misschien heb je nog iets aan onze vrienden van Dical Incassobureau:
http://www.advertentienoord.nl/dical/

Je kan schriftelijk bij de PTT het adres aanvragen waar dat postbusnummer onder staat
wat ik wel wat flauw vind is dat adres zosnel al op internet plaatsen

Misschien is die gast wel op vakantie of doet zijn internet het niet?!?

Even voor de duidelijkheid… Een N.V. is een Naamloze Vennootschap. Dat is dus de tegenhanger van een B.V. (Besloten Vennootschap). Het voordeel van een N.V. is dat de aandelen van dit bedrijf vrijlijk zijn te verkrijgen op de beurs of via de K.V.K… Nu denk ik zelf dat het Damrak geen notatie heeft voor dit bedrijf in illegale kopiën van CD’s. :slight_smile:

Trouwens, zijn die CD’s incl. 19% BTW??? :smiley:

Originally posted by cartman_cdz
[B]Je kan schriftelijk bij de PTT het adres aanvragen waar dat postbusnummer onder staat
wat ik wel wat flauw vind is dat adres zosnel al op internet plaatsen

Misschien is die gast wel op vakantie of doet zijn internet het niet?!? [/B]

Hee Cartman, meestal mail je zo’n gast en die mailt dan terug met de info. Gezien de site lijkt het me geen geautomatiseerde mail die hij terug zal sturen dus het lijkt me onwaarschijnlijk dat internet het niet doet bij hem

De enige reply die ik gekregen heb was toen ik vroeg of het geld al binnen was, zijn antwoord was toen:

“Jep!!!”

…meer niet,
daarna heeft hij nooit meer gereageerd,dus het lijkt me niet dat hij eerlijke bedoelingen heeft. :frowning:

Maar nog ff iets. Ongeveer 1 a 2 jaar geleden stond er op CDFreaks een bericht met daarin email adressen van undercover BSA werknemers die dmv “warez-verkoop” klanten wilden oppakken en toen ik zijn email adres zag:
tl-cd@usa.com, moest ik om een of andere reden gelijk denken aan die lijst, heeft iemand die lijst nog, of weet iemand nog of dat adres erbij stond?

Originally posted by evolutionx
[B]
tl-cd@usa.com, moest ik om een of andere reden gelijk denken aan die lijst, heeft iemand die lijst nog, of weet iemand nog of dat adres erbij stond?

[/B]

Ik denk dat het mailadres je zo bekend voorkomt omdat de twilight pagina (‘vroeger’?) http://www.tl-cd.com heette?

Oh nee, ik heb even gekeken net maar het is de voormalig concurrent van cdfreaks. Nu zit er achter de mainpage een of andere pornosite…

De site lijkt ook he-le-maal niet op de vroegere site van TL. Enne gewoon maar liever naar een echte dealer. Ja ik bedoel bijv. http://www.okcrew.com ofzo.

Grtz,
RMX

Dit is gewoon een cddealer.

And the sky opened, and in the bright light there was a lock…