Computer wont restart

Hi, I’ve just installed a new motherboard/CPU and, and power supply on my pc, and at the same time i’ve also installed a new winxp pro installation.
Everything works fine: The only thing is that when I go to “start > turn off” and choose restart; the PC starts to turn off everything just like normal till the blue microsoft windows screen , and then it stays there. Basicaly the pc wont restart, but it turns off normaly when choosing “turn off” .

After inomerous trys I went to the component store and we find out that by removing my old tv tuner from my MO would fix the problem; everything was running great.
I came home, conected my screen, my mouse, and again “it wont reboot”
I really dont understand, it s very weird, the only diference is the my mouse and keyboard, wish are wireless:

What it could be?

thanks

Have you installed chipset specific drivers yet?

What is the output of your PSU and which manufacturer?

[QUOTE=Nick.C;2452460]Have you installed chipset specific drivers yet?

What is the output of your PSU and which manufacturer?[/QUOTE]

Yes, I`ve installed all the drivers.
As for the PSU output, here they are:
VCORE = 1.10V
+3.3 = 3.42V
+5 = 5.22 V
+12 = 12.57 V

those values whore get with PC Probe II,
and the PSU is COOLBOX powerline F-500.

thank you

Check to see if you have the latest bios installed on you MB. The latest is 0408, found HERE.

A free utility to tell you what version is installed: CPUZ

Is the 4-pin 12V motherboard power cable connected?

[QUOTE=eric93se;2452676]Check to see if you have the latest bios installed on you MB. The latest is 0408, found HERE.

A free utility to tell you what version is installed: CPUZ[/QUOTE]
Yes, I have the latest version:::0408

Is the 4-pin 12V motherboard power cable connected?

yes, its connected

hey,
problem solved.
It was one of the screw behind the MO that was touching the electronic circuit.
thank you

Glad that you found the problem relatively quickly!