Code 10

als ik bij hardware profielen kijk staat er ergens een uitroep teken dubbel klik ik daar dan op dan geeft ie dit aan, Dit apparaat start niet. (Code 10)

instaleer ik de drivers voor dat stukje hardware opnieuw krijg ik de zelfde fout melding ,Dit apparaat start niet. (Code 10)

is er iets mis met de drivers(instalatie cd)
of is er iets mis met de hardware

heb dit nog nooit erder gehad met deze hardware

oja ik draai op winxp prof

En om welke hardware gaat het?

En ik zou eens rondkijken op www.microsoft.com/support

Daar is vaak meer informatie te vinden als je de juiste zoekwoorden opgeeft…

ik heb een netwerk kaart in mijn computer zitten een DVB-kaart
heb ik voor het downloaden via de sataliet

oookeeeejj :confused: :confused:

twee apparaten dus die een probleempje hebben ? of is de een fysiek IN de computer (de NIC) en eentje daarop aangesloten (DVB) ??

anders doe effe een screeshot … scheelt babylonische spraakverwarringen

anders doe effe een screeshot

waar kan ik dat naar uploaden dan

Originally posted by simply

waar kan ik dat naar uploaden dan

naar je homepage ?

of mail mij eventjes een jpegje op belvedere_mr@hotmail.com

Heb je overigens de drivers op de homepage geprobeerd ?

en ik maar denken dat code 10 alleen gebruikt wordt als er een mooi meisje voorbij loopt…:stuck_out_tongue:

ONE

Heb je overigens de drivers op de homepage geprobeerd ?

heb gekeken maar daar staan geen drivers voor mijn card

Originally posted by simply
[B]

heb gekeken maar daar staan geen drivers voor mijn card [/B]

:confused: :confused: Er staan B2C2 drivers hoor.

Ik heb een videokaart die niet werkt. Ik heb al veel drivers geprobeerd, maar bij de meeste geeft hij dan door: “Het apparaat start niet(code 10)”. Ligt het aan de videokaart of toch aan de driver. Het gaat om een Elsa synergy II van Nvidea. Kan iemand mij helpen?:confused: Ik heb trouwens Win XP Prof.

Hebben je kaarten wellicht een IRQ conflict?