CloneDVD 2.6.2.3 is out!

vbimport

#1

CloneDVD 2.6.2.3 is out!

Version 2.6.2.3: 2005 01 15

  • Changed: Removed confusing “Unable to locate layer break” message
  • Fix: Automatic update check could hang the program

Download


#2

Wow, these guys change versions faster than I change my underwear.
Last version was 2.6.3.1 on 1/15/05, this version 2.6.2.3 also 1/15/05.
Revision history doesn’t even show the 2.6.3.1.
Bravo, great work, do not waste any time in getting it right.


#3

Not to mention the Anydvd updates lol


#4

““Wow, these guys change versions faster than I change my underwear.
Last version was 2.6.3.1 on 1/15/05, this version 2.6.2.3 also 1/15/05.
Revision history doesn’t even show the 2.6.3.1.
Bravo, great work, do not waste any time in getting it right.””"

its because you are wrong. last version was 2.6.2.1 before this new 2.6.2.3.
there never was any 2.6.3.1 (yet)


#5

“its because you are wrong. last version was 2.6.2.1 before this new 2.6.2.3.
there never was any 2.6.3.1 (yet)”

My apologies, I stand corrected, indeed there was no version 2.6.3.1. (yet)
Common sense should have told me 2.6.2.3 would not replace 2.6.3.1, the wife is always telling me I have none (common sense), she may be right, I married her, along with the nagging.


#6

LOL! :bigsmile:


#7

I have just made 3 coasters with CloneDVD 2.6.2.3 on a Pioneer DV-108 using Ritek G05 media.
I was burning at 12 x on the Ritek G05 and at the 10% stage when the drive spins up CloneDVD aborted saying there was a problem with the media…(yeah right).
The Ritek has performed at 12x on this drive with 2.5.4.3 and I didn’t have a problem at all. I have reverted back to 2.5.4.3 and just burnt a Ritek at 12x…Looks like there is a bug somewhere.


#8

Were you able to try the RitekG05 at its rated speed with the new version or you do only experience the symptom when overspeeding?


#9

Yes, I have tried it since at 8x and it worked ok.
It only happens when overspeeding.

Regards,
dare2001


#10

You are right!!
:bigsmile: :bigsmile:


#11

:confused: I just made backup image files of Unstoppable & Shadow of Fear with no problem. Images play fine on virtual drive. But I burned two coasters of the movie with CloneDVD 2.6.2.3 using Ritek G05 8X media that I burned @ 4x with Liteon 411s. I’m down to my last 25 out of 100 pack of these dvd’s that I’ve had no trouble with previous version of CloneDVD 2.5.4.3. CloneDVD goes thru the whole burning process and says it is successful but disc’s won’t play in stand alone or pc.

Anyone else having burning issues?